Annons
Annons

Hotellchef

Skara Stadshotell

Jula Hotell är ett dotterbolag till Jula Holding AB och i hotellkedjan ingår hotellen Gyllene Uttern, Gysinge Herrgård, Skara Konsthotell, Skara Stadshotell och Jula Stadscamping i Skara. Vi är just nu inne i en spännande expansiv fas där vi är redo att ta nästa steg i hotellens utveckling. Vill du vara med på vår resa?

Skara Stadshotell är en pärla bland Skaraborgs hotellutbud med en anrik fastighet från 1879. Hotellet har 67 rum där varje inredningsdetalj är noga utvald och där flertalet av rummen är arkitektritade. I Restaurangen där gästerna kan avnjuta både frukost, lunch och a la carte har kockarna en stor passion för det lokala köket. Vill man ha en välsmakande fika finns det ett café med hembakta godsaker.

När det kommer till festligheter med guldkant kommer Skara Stadshotell bli ett självklart val. Med en festlokal med plats för 150 personer och mat från restaurangen blir det en fest man sent kommer glömma. Till hotellet hör även en kongresshall med plats för 475 sittande personer som kommer kunna presentera konserter, shower och mycket mer.

Nu söker vi dig som har ett stort hjärta för hotell och service, och som kan bli vår ledstjärna ini den spännande framtid som vår nyrenoverade pärla går till mötes. Vill du följa med på vår resa?

Det här gör du som Hotellchef
Som hotellchef har du övergripande ansvar och ett helhetsperspektiv över hela driften. Ditt fokus är ett engagera, utveckla och motivera dina chefer så de får goda förutsättningar att med sina team möta våra gästers förväntningar. Alla medarbetare på Jula Hotell förväntas ta ett stort ansvar i att förbättra arbetssätt och service för att utvecklas tillsammans, och ditt ansvar är att leda dem. Du kommer att ha 5-6 underställda chefer/ledare och du själv rapporterar till VD. Förutom din ledningsgrupp ingår du även i hotell kedjans centrala ledningsgrupp. Du har personal-, kvalitets-, och lönsamhetsansvar samt arbetar aktivt för en bra arbetsmiljö. Du arbetar både operativt och strategiskt.

”Fredag hela veckan” är känslan vi vill förmedla till våra gäster. Både genom vårt fina hotell, gästbemötandet och utbudet. Stadshotellet ska vara en plats man vill gå till som gäst men också ett ställe man vill ha som arbetsplats. Därför vill vi att du besitter det lilla extra som kan entusiasmera dina kollegor till att skapa den magiska fredagskänslan också en regnig tisdagsmorgon. För att kunna vara på topp och leverera fredagskänsla är det för oss viktigt med återhämtning och att man har ett sund inställning till balansen mellan arbete och fritid. Att strukturera sin arbetsdag och prioritera rätt är en konst som vi gärna ser att du innehar.

Exempel på operativa arbetsuppgifter
– Du leder och fördelar arbete
– Du jobbar med affärsutveckling för hela verksamheten samt sälj
– Du håller i veckomöten med avdelningsansvariga
– Du sätter evenemangskalendern tillsammans med ditt team
– Du sätter marknadsplanen tillsammans med centrala marknadskoordinator
– Du attesterar fakturor, sätter budget samt följer upp tillsammans med VD
– Du förhandlar om lokala avtal

Det här är din bakgrund och dina erfarenheter
Tidigare har du arbetat i en liknande roll och har relevant utbildning och gedigen erfarenhet inom hotellbranschen. Du har en vana att leda genom andra och mår gott när du ser andra växa i sin roll. Du utmanar och utvecklar verksamheten på ett professionellt sätt. Du känner dig trygg med ekonomisk planering och uppföljning samt god vana att arbeta med olika systemstöd.

Det här är du som person
Vi söker dig som drivs av nyfikenhet och brinner för utveckling och service. Du är van att jobba med affärsutveckling och du har många idéer som du verkställer tillsammans med ditt team på plats. På Jula Hotell är vi där gästen är och vi ser att du är en naturlig, prestigelös ledare som med ett helhetsperspektiv skapar samarbete i och mellan arbetsgrupperna. Du är lösningsorienterad, strukturerad och planerar din tid med fokus på kort- och långsiktiga mål.

Vidare har du en ledande personlighet med förmåga att lyssna, engagera och skapa resultat genom andra. Du har en god förmåga att prioritera och delegera arbete. Vi ser att det blir viktigt att du kan agera snabbt på ändrade förhållanden och har lätt för att komma på idéer för att hantera nya utmaningar. För att trivas hos oss behöver du vara en folklig person som har hög ambition och drivkraft. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Bra att veta
Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning. Start enligt överenskommelse. Jula Hotell har kollektivavtal med Unionen.

Så här söker du

Om du känner att du skulle passa för rollen så tveka inte att söka direkt! Vi håller intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Sista dag för att ansöka om tjänsten är 22 maj 2022. Frågor om tjänsten besvaras av Mikaela Grundström VD via mejl mikaela.grundström@julahotell.se

Vi ser fram emot din ansökan!

mikaela.grundström@julahotell.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02