Annons
Annons

Hotellchef

Svenska Turistföreningen STF Gärdet

Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler människor ska få möjligheten att förstå och dela vår upptäckarlust. Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se/ eller www.facebook.com/svenskaturistforeningen

Vill du ta nästa steg i din utveckling?
Då har vi kanske jobbet för dig! På Gärdet, invid grönskande Djurgården, driver Svenska Turistföreningen ett hotell och vandrarhem.

För att det ska bli en perfekt matchning mellan dig och jobbet tror vi att det finns några egenskaper som karaktäriserar dig:
• Du har en positiv grundinställning och mycket energi.
• Trivs bäst när du får vara en aktiv del av driften och möta gästen.
• Drivs av att göra bra resultat.
• Du är en ”doer”.
• Är trygg och tydlig i din ledarroll och gillar att få andra att växa.
För att du ska lyckas i din roll är vi övertygade om att du skall ha tidigare erfarenhet från receptionsarbete på vandrarhem eller hotell med befattning på avdelningschefsnivå. Har du dessutom arbetat med revenue ser vi det som en merit.

Vi erbjuder dig ett arbete inom en organisation där värderingar är viktiga och där vårt gemensamma mål är att få fler att upptäcka Sverige.

Är det här du? Tveka då inte att söka tjänsten. Tjänsten avser heltid, tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse.
Du kommer rapportera till operativ chef för egna anläggningar, Camilla Dahlman, camilla.dahlman@stfturist.se

Ansök här www.svenskaturistforeningen.se/jobba hos oss

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02