Annons
Annons

Hotellchef

Villa Vik

I hjärtat av Småland vid Toftasjöns sjökant ligger Toftastrand hotell och konditori och Villa Viks matsalar. En naturnära plats för konferens, bröllop, fest eller en fikapaus. Vår anläggning har ett eget bageri, café, hotell, konferens och restaurang och vår miljöprofil är grundläggande i alla delar av vår verksamhet.

Vi expanderar nu i vår verksamhet och söker en engagerad hotellchef. På vårt sjönära hotell kan vi erbjuda 28 rum med totalt 54 bäddar.

Vi söker en hotellchef som ansvarar för drift och utveckling av vår fina anläggning. Som hotellchef ansvarar du för den totala gästupplevelsen på vårt hotell allt från bokningstillfället till avresa. Gästuppleveslen ska omfattas av en hög kvalitet på rummen och en excellent service på alla andra delar. Ditt ansvar omfattar informationen på våra bokningssidor och vår egen online bokning. Du är med och representerar företaget i olika nätverk och i andra officiella sammanhang. Du har ett tydligt säljfokus som du kan förmedla till dina medarbetare. Du skapar goda relationen med samarbetspartners.

Vi ser stora möjligheter i att skapa nya marknader och där ditt driv i att hitta rätt kanaler, skapa attraktiva paket kommer att bli en vägvinnare.

Vi jobbar alla tillsammans med korta beslutsvägar och i samarbete med ledningen så säkerställer du att vi har ett systematiskt och effektivt underhåll av vår fysiska miljö när det gäller inredning, fastigheter och våra utvändiga omgivningar. Tillsammans med kollegorna på Toftastrand arbetar du med den dagliga driften. På vår anläggning är vi alla delaktiga och du är inte främmande för att hugga i där det behövs. Service och kvalitet är våra ledord vilket du står för och kan förmedla till personalen. Utöver detta ingår administrativt arbete så som inköp, personalfrågor och schemaläggning.

Vi söker dig som är arbetsam och ambitiös har lätt för att samarbeta med kollegor och har gott ekonomiskt tänkande. Du är en positiv ledare som har både dina medarbetare och våra gäster i fokus. Du behöver också kunna tala och skriva engelska obehindrat. Picasso är vårt bokningssystem och har du kunskap och vana av det är det en stor fördel. Vi söker dig som har en tidigare erfarenhet av att ha arbetat som reception- eller hotellansvarig. Lön efter överenskommelse.

Arbetstiden motsvarar 100%. Ditt arbete är till största del förlagd till veckodagarna men kan även innefatta helger vid större arrangemang. Tjänstens varaktighet är tillsvidare.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Jessica Goodwin 073-535 19 51. Ansökan skickas till jessica@villavik.se

Arbetsgivare
THK i Sandsbro AB
Lenhovdavägen 72
Växjö
0470-652 90

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02