Annons
Annons

Hotellchef

Connect Hotels

Connect Hotel City är beläget på Kungsholmen och Connect Stockholm Älvsjö/Stockholmsmässan och tillhör Connect Hotellkedjans 5 hotell. Här njuter du av ett stilrent kvalitetsboende med varm atmosfär till ett attraktivt pris med närhet till sevärdheter, restauranger och nöjen. Hotellen har 130 rum respektive 95 rum i olika storlekar samt en ny konferensdel på City. Connect Hotels finns även i Arlandastad, i Kista samt på Skavsta flygplats.

Vi söker dig som nu som vill ha en kul utmaning att med Engagemang, Glädje och Stolthet leda två av våra hotell med fokus på våra gäster och medarbetare!

I rollen som Hotellchef ansvarar du för hotellens verksamhet inom reception, städ och kök med hjälp av våra duktiga avdelningsansvariga som stöd.

Vem är du?
En person som gillar utmaningar, är starkt fokuserad på mål och resultat, arbetar självständigt genom att ta egna initiativ och ansvarar för helheten. Du har ett ekonomiskt sinnelag och älskar att göra affärer. Du är van att arbeta inom givna ramar och att styra mot ekonomiskt uppsatta mål samt van att leverera hög kvalité i en miljö med ett genuint intresse för service.

Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Med ett synligt och närvarande ledarskap coachar du hotellets medarbetare mot företagets gemensamma mål och jobbar aktivt med Connect Hotels värdegrundsarbete där teamwork och feedback är ryggraden i vår företagskultur. Du deltar vid behov i den dagliga driften.

Du styr, motiverar och engagerar, dessutom är du en god kommunikatör. Du har en central roll och förmåga att på ett prestigelöst sätt entusiasmera och skapa ett gott värdskap. Kvalitet och flexibilitet är viktiga delar i ditt arbete.

Din bakgrund
Du har erfarenhet av liknande tjänst inom hotellbranschen med personalansvar.
En vana från receptionsarbete inom hotell samt intresse och kunskap från restaurangsidan. Kunskaper inom HotSoft är meriterande.

Vi erbjuder dig en spännande roll på två helt nyrenoverade hotell där du är med och skapar högsta kvalitet och gästnöjdhet i en avslappnad anda.

Du ingår i ledningsgruppen samt jourgruppen inom Connect Hotels och rapporterar direkt till företagsledningen.

Sista ansökningsdag är 2018-06-15. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag gått ut.

Angående frågor om tjänsten samt ansökningar tas emot av:

Sofia Hellström
HR-Chef
sofia@connecthotels.se

Välkommen med din ansökan!

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02