Annons

Hotellchef med kärlek till service och bemötande

Icehotel

Varje år skördas isen från Torne älv, den vilda älven där allting började för över 30 år sedan. Is som omvandlas till konst och arkitektur. En av Sveriges främsta sevärdheter – Icehotel. Världens första och största ishotell som skapats från snö och is, och som återuppstår i ny skepnad varje år. En destination i norra delen av Sverige, som bjuder på en arktisk och helt oförglömlig upplevelse året runt.
www.icehotel.com

Välkommen!
Icehotel har en spännande framtid och vi stärker nu upp inför kommande stordåd. Som Hotellchef rapporter du direkt till VD och kommer tillsammans med våra kollegor vara ansiktet utåt för vår verksamhet och inåt vara den kraft som samlar oss alla till de stordåd som vi faktiskt skapar här, varje dag.

I rollen som Hotellchef på Icehotel är du ansvarig för:
Front desk inklusive shop
Service center som servar gäster som ska bo i eller besöka säsongshotellet och 365 med utrustning för aktiviteter, sova kallt m.m
Housekeeping
Fastighet

Vi räknar så klart med att du har bred erfarenhet och kunskap om branschen, gärna resort och destination.
Att du har ett tydligt ledarskap som är coachande och inspirerande.
Att du vet vad glädje är och att du vet hur man inspirerar och sprider positiv kraft, du måste älska att umgås med både gäster och personal.
Du är en Teamplayer som trivs med att i perioder vara aktiv i löpande drift, speciellt vid säsongsöppning och under lugnare perioder.
Du är affärsmässig och drivs av att leverera resultat.
Det är såklart bra om du tagit några poäng i arbetsrätt eller på annat sätt tagit dig till mer formella kunskaper inom detta område.

Du ska också veta att en position med oss innebär utveckling och att man i rollen som Hotellchef på Icehotel kommer möta nya utmaningar, och med tiden nya ansvarsområden. Ty vi är en internationell mötesplats med många spännande produkter och vi är utan tvekan framåtlutade i vår affärs- och produktresa.

Hjärtligt välkommen!

I denna rekrytering samarbetar vi med besoksverket.se

Om du vill veta mer om tjänsten så kontaktar du vår rekryterare Per Mellström på tel 070/609 33 98 eller via mail per.mellstrom@huvudverket.eu

Vi möter hjältar kontinuerligt och tjänsten kan komma att tillsättas före senaste ansökningsdag vilken är den 16/8-21.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02