Annons
Annons

Hotellchef med operativt fokus

First Hotel G

First Hotel G i Göteborg söker en Hotellchef med operativt fokus
Är du modig nog att ta dig an nya utmaningar i en bransch där det krävs mycket flexibilitet, engagemang, envishet och säljfokus, då är du den vi söker!

Kvalifikationer
Vi lägger stor vikt vid att du har erfarenhet från hotelldrift och försäljning. Inköp och kostnadskontroll ser vi som en självklarhet och du drivs av att nå gemensamt satta mål! Vidare är du erfaren, prestigelös, trygg och tydlig. Vi ser också att du har mycket energi, är en glädjespridare och entusiasmerar dina kollegor.

Du vågar utmana och komma med nya idéer samtidigt som du är en riktigt skicklig relationsbyggare, såväl internt som externt. Du är del av hotellets ledningsgrupp samt kommersiella team och rapporterar till Hotelldirektör.

Du ska ha arbetat som ledare i minst fem år, behärska flytande engelska i både tal och skrift (andra språk är meriterande) samt ha erfarenhet från hotell- och kassasystem.

Om tjänsten
Tjänsten är 100 % och en tillsvidareanställning där vi tillämpar 6 månaders provanställning. Arbetstiderna följer verksamheten och det förekommer även en del kvällar och helger. Tillträde enligt överenskommelse. Rollen rapporterar till Hotelldirektör och ingår i hotellets ledningsgrupp.

Sök nu
Skicka ansökningsbrev och CV till Hotelldirektör Nina Fors: nina.fors@firsthotels.se

Vid frågor om tjänsten tveka inte att kontakta nina.fors@firsthotels.se

Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum som är fredag 20 maj.

”Your second home is FIRST”

Om hotellet och First Hotels
First Hotels är en nordisk hotellkedja med en hotellportfölj på 28 hotell i Sverige, Norge och Danmark. Portföljen består av unika och lokala hotell, som erbjuder personliga och minnesvärda vistelser. First Hotel G är ett franchisehotell till First Hotels, beläget på centralstationen i Göteborg.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02