Annons

Hotelldirektör

BW Plus Hotel Noble House

Hotel Noble House – med inspiration från filmens värld

Noble House erbjuder både hotellgäster och Malmöbor en kreativ mötesplats inspirerad av filmens värld. Lounge, mötesrum och en färgsprakande ateljé med finurliga inredningsdetaljer och en familjär stämning i en härlig miljö. Hotellet har 137 rum, tre härliga konferenslokaler, bar/restaurang samt garage. Noble House ingår i Best Western-kedjan som ett BW Plus-hotell.

HKC Hotels är ett familjeföretag som ägs av familjen Östlundh. Bolaget drivs i tredje generationen under ledning av Marcus Östlundh och Therese Hammar. I koncernen finns även Hotel Kung Carl i Stockholm, BW Plus Åby Hotel i Mölndal/Göteborg, BW Plus Hus57 i Ängelholm, BW Hotell Hudik i Hudiksvall samt Clarion Hotel Örebro. De koncerngemensamma resurserna/tjänsterna finns i Stockholm och Malmö.

Vi söker en affärsdriven Hotelldirektör som vill leda, utveckla och vårda vårt koncept. Du coachar och leder ditt team genom egen närvaro i den dagliga driften. Tillsammans fortsätter ni att skapa en levande mötesplats med atmosfär och gästupplevelser med högsta service och kvalitet. Du har budget- och resultatansvar för verksamheten och rapporterar till VD samt ingår i ledningsgruppen för HKC Hotels.

Din profil
Vi söker dig som har ett högt driv och kommersiellt fokus. Du ser affärsmöjligheter och får saker att hända samtidigt som du är driftsorienterad med en känsla för de små detaljerna som gör skillnad. Du har också ett tydligt resultatfokus och förstår vad som driver försäljning och lönsamhet. Du är trygg i din ledarroll, kommunikativ och du inspirerar och motiverar dina medarbetare på ett naturligt sätt. Som person är du också lyhörd och prestigelös samt bidrar till vår familjära atmosfär.

Din bakgrund
Vi söker dig med god ledarerfarenhet från branschen och vi ser gärna att du idag arbetar som Hotelldirektör, Hotellchef eller annan ledande position inom hotell eller restaurang. Vi värdesätter erfarenhet och ett stort intresse av F&B verksamhet. Meriterande är erfarenhet från entreprenörsdriven och familjeägd verksamhet. Vi ser också att du idag har en förankring i Malmö och Öresundsregionen med ett upparbetat nätverk samt är väl insatt i dagens hotellmarknad.

Låter detta som du? Välkommen med din ansökan senast den 10 dec. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. I denna rekrytering samarbetar vi med Pointpeople Rekrytering och Executive Search. För ytterligare information vänligen kontakta Helena Larson, 070-753 33 10 eller Pauline Berndtsson, 073-960 80 31.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02