Annons

Hotelldirektör

Elite Hotels of Sweden

Are you our all inclusive Hotel Manager? Welcome to the best resort in Sweden! Nu söker vi en Hjälte, en Hotelldirektör till vårt nya Destinationshotell i Södertälje.

Storsatsningen tar nu fart, välkommen till den nya destinationen!

Elite Hotels of Sweden omvandlar Astras f.d. huvudkontor till ett högklassigt destinationshotell, en komplett resort med alla detaljer på plats. Hotellet med 160 rum, som beräknas stå klart under Q3 2022 kommer erbjuda ett flertal restauranger, en stor konferensanläggning olika typer av aktiviteter och en härlig spa-anläggning precis intill Södertälje kanal.

Fakta om vårt hotell

Vår mission är att skapa Sveriges bästa hotellupplevelse där du och vårt koncepthotell i Södertälje blir en viktig del i detta. Elite Hotels of Sweden är Sveriges största familjeägda hotellverksamhet med hotell på 25 orter i Sverige, alla med unik karaktär. Det senaste tillskottet The Wood Hotel by Elite öppnades i oktober i Skellefteå, och ytterligare hotell byggs i Kiruna med öppning 2024. I koncernen ingår VANA Spa med tillhörande Rooftop by VANA, samt restaurangkedjan Paolos och Sveriges ledande gastropubkedja, The Bishops Arms.

elite.se

I rollen som Hotelldirektör för denna storsatsning ska din hjältekraft utan tvekan ha styrka i alla delar inom hospitality, det handlar om att skapa en ny destination, en resort där målgrupperna är många och utbudet stort och högklassigt. Notera att detta är en av de största satsningar vi gjort!

Vår Hotelldirektör ska vara en driven och inspirerande ledare med gedigen erfarenhet och djuplodande kunskap från hotellbranschen, besöksnäringen, destination och gärna haft ledande operativ position på resort. Du ska förstå vad en nyöppning innebär och du ska veta hur man paketerar samt distribuerar en upmarket produkt som denna.

Du är en innovativ problemlösare som har lätt för att skapa och underhålla givande relationer och nätverk. Du har en naturlig närvaro bland såväl gäster som personal samtidigt som du har en känsla för helheten utan att tappa fokus på detaljerna. Du kommer med stolthet att ta ansvar för att säkerställa att du och medarbetarna på anläggningen varje dag erbjuder Sveriges främsta hotell/resort-upplevelse.

Du behöver ha god marknadskännedom, hög ekonomisk kompetens och ha förmågan att skapa enastående och hållbara resultat tillsammans med dina kollegor och din närmaste chef.

Du kommer vara vår hjälte i alla viktiga lokala nätverk och vara nära i de nya partnerskap som skapas. Våra gäster kommer till viss del vara lokala men det vi skapar är en helt ny reseanledning och din närvaro i allt detta är något du behärskar väl.

Du rapporterar direkt till vår Regionschef och du är ansvarig för verkställigheten av VDs, styrelsens och ägarens intentioner, direktiv och beslut.

För vidare information om rollen, vad balans mellan tradition och utveckling inom Elite Hotels betyder och vad ett Destinationshotell egentligen är, vänligen kontakta vår rekryterare

Per Mellström på tel 070-609 33 98, alternativt mail: per.mellstrom@huvudverket.eu

Hjärtligt välkommen!

Intervjuer sker löpande men senast 17/1-2022 vill se din ansökan.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02