Annons
Annons

Hotelldirektör

Clarion Hotel The Pier

Clarion Hotel söker hotelldirektör till nyöppnade Clarion Hotel The Pier

Då vår preopening hotelldirektör går vidare i koncernen och tar över Clarion Hotel Post, så söker vi nu en ny hotelldirektör till Clarion Hotel The Pier.

Efter en succeartad start har du nu möjligheten att få glädjen att driva detta unika hotell som kommer att förändra hotellkartan på Hisingen i Göteborg. Detta är inget vanligt jobb. Detta är ett uppdrag som kräver enorma mängder mod, passion och engagemang

Vi söker en passionerad ledare som ska bygga och entusiasmera ett dreamteam och tydligt förankra hur sälj är service. Du har förmågan att tänka annorlunda och kan konsten att skapa extraordinära resultat. Vi ser att du är en erfaren visionär med ett starkt kommersiellt driv som alltid strävar efter förbättring och ser nya möjligheter.

Som en del av Clarions rebelliska DNA och vårt mindset Being Ever Changing så förväntas du att utmana bilden om vad ett hotell är och kan vara. Hela tiden med målet att leverera en personlig och passionerad service som borgar för ett gott ekonomiskt resultat.

Du har ett stort nätverk och är nyfiken på trender inom branschen. Vi ser att du som söker har mångårig erfarenhet från branschen och relevant eftergymnasial utbildning. Idag arbetar du som framgångsrik ledare med ett starkt fokus på effektiv drift och försäljning. Du är en person som har förmågan och kraften att sätta samman ett vinnande team och ständigt entusiasmerar till nya framgångar. Tillsammans med oss kommer du leva efter Clarion Hotels vision: att öka livskvalitén för gäster och kollegor.

Välkommen med din ansökan senast den 5:e december 2022.

Om Clarion Hotel The Pier
Den 28:e oktober 2022 öppnade äntligen Clarion Hotel®The Pier upp sina dörrar! Vi strävar efter att skapa ett hotell med internationell miljö där öst möter väst i både service, mat, inredning och möten. Hotellet har 254 hotellrum, två restauranger och en rooftop bar, relaxavdelning och konferensytor med ambition att skapa en internationell mötesplats och ett nytt pulserande vardagsrum för Göteborgarna, mitt i hjärtat av innovativa Lindholmen.

Hotellet har på kort tid blivit ett riktigt restaurang måste för matälskare. Ambitionen är att skapa Sveriges mest genuina kinesiska à la carte restaurang: Fei. Det bjuds på en gastronomisk resa, en upplevelse där gästerna möts av en livlig, festlig stämning och avnjuter en genuin kinesisk matlagning gjord på färska nordiska ingredienser.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02