Annons
Annons

Hotelldirektör

Nobis Hotel Copenhagen

Nobis Hospitality Group grundades år 1987 av Alessandro Catenacci. Den familjedrivna koncernen utgörs för närvarande av 6 hotell — var och en med sin egen prägel och historia, samt flertalet restauranger, barer, nattklubbar och konferensanläggningar.

Nobis Hotel Copenhagen öppnade i september 2017 och är det första hotellet i Nobis Hospitality Group utanför Stockholm och Sverige. Nobis Hotel Copenhagen har 75 rum inrymda i den historiska byggnaden som en gång huserade Danmarks äldsta institut för högre musikutbildning, Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Byggnaden från 1903 är ritad av arkitekten Martin Borch, kunglig lantmätare i Köpenhamn i början av 1900-talet. Under ledning av stjärnarkitekten Gerth Wingårdh har nu musikkonservatoriet förvandlats till ett modernt lyxhotell som ger uttryck åt ett modernt förhållningssätt till samtida lyx – elegant och tidlöst med överlägsen komfort och förstklassig service!

Vi söker nu en engagerad och driftsorienterad Hotelldirektör som vill leda, utveckla och vårda vårt koncept. Vår restaurang erbjuder en förstklassig måltidsupplevelse och är en central och viktig del i verksamheten. Du coachar och leder ditt team genom att själv vara en del av den dagliga driften. Tillsammans skapar ni en atmosfär och gästupplevelser med starkt fokus på högsta service och kvalitet. Du har totalt budget- och resultatansvar för verksamheten och rapporterar direkt till VD för Nobis Collection.

Din profil

Vi söker dig som är driftsorienterad och trivs bäst med att vara närvarande i det dagliga arbetet. Du är prestigelös med en förmåga att engagera, få med dig teamet och skapa delaktighet. Som person är du också trygg i din roll och du har en tydlig kommunikation.

Du har en känsla för en högklassig produkt och kan identifiera dig med vårt varumärke. Högt service- och kvalitetsfokus är en självklarhet. Du har ett öga för de små detaljerna som gör skillnad samtidigt som du ser helheten. Vi värdesätter också en hög affärsmässighet och ett kommersiellt tänkande med fokus på resultat och lönsamhet. Vi ser gärna att du dessutom har ett stort intresse av att driva F&B verksamhet.

Din bakgrund

Vi söker dig med gedigen ledarerfarenhet från branschen och vi ser gärna att du idag arbetar som Hotelldirektör i en verksamhet där du driver F&B på ett framgångsrikt sätt. Meriterande är erfarenhet från liknande förstklassig hotellprodukt. Du talar och skriver engelska flytande. Erfarenhet och god inblick i den danska hotellmarknaden, främst Köpenhamn, är mycket meriterande.

Välkommen med din ansökan senast den 20 juni 2018. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. I denna rekrytering samarbetar vi med Pointpeople Rekrytering och Executive Search. För ytterligare information vänligen kontakta Helena Larson, 070-753 33 10

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02