Annons
Annons

Hotelldirektör

Scandic Anglais

Som Hotelldirektör har du det totala ansvaret för hotellets verksamhet. Du har förmåga att arbeta för hotellets bästa samtidigt som du har en förmåga att se till vad som är bäst för hela Scandic. Du och din ledningsgrupp arbetar tillsammans för att driva hotellet mot uppsatta mål, utveckla verksamheten, arbetssätt och processer utifrån Scandics riktlinjer samt attrahera, utveckla och inspirera sina medarbetare. Du rapporterar till District Director och är också del av det team hotelldirektörer som driver hela distriktets resultat och utveckling. Du kommer även att vara en viktig lagspelare tillsammans med kollegorna i Stockholmsområdet.

Som chef leder du genom att vara ett föredöme som en coachande, inspirerande och drivande ledare, gärna med internationell erfarenhet. Du har erfarenhet av att arbeta med ett synligt ledarskap. Du är mycket affärsmässig och har ekonomisk kompetens för att nå bästa lönsamhet. Du har en akademisk examen och med flerårig erfarenhet som ledare. Du behöver vara lyhörd samt ha hög integritet och på så sätt skapa förtroende. Du är en naturlig ledare med ett stort personligt engagemang. Vi ser vidare att du är innovativ problemlösare som har lätt för att skapa, upprätthålla och utveckla relationer. Du tycker om att vara närvarande bland såväl gäster som medarbetare och har en helhetssyn utan att tappa detaljerna. Dessutom har du en positiv grundsyn som smittar av sig och inspirerar andra samt brinner för att utveckla och coacha dina medarbetare. Det som driver dig är en stark kommersiell förmåga att driva affärer till hotellet.

Du är bosatt i Stockholm eller dess närhet redan i dag eller är beredd att flytta hit.

Det här är en tillsvidareanställning på heltid.

Vi har riktigt bra förmåner

  • Rabatt när du äter, dricker och övernattar hos oss

  • Family & Friends rabatt för din familj och vänner

  • Rabatt hos våra partnerföretag

  • Pension & försäkringar enligt kollektivavtal

  • Hälsosam personalmat & friskvårdsbidrag

  • Utbildning och utveckling via interna plattformar

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02