Annons

Hotelldirektör till Moment Hotels i Malmö

Moment Hotels

Moment Hotels är ett modernt och centralt hotell, endast ett stenkast från centralstationen i Malmö. Vi öppnade 2012 och hotellet har successivt växt till att idag omfatta 74 rum med en omsättning 2019 på 15,6 mkr. Vi har en stark framtidstro och går nu in i en spännande utvecklingsfas där vi under hösten 2020 expanderar till drygt 160 rum. Vårt mål är att mer än fördubbla omsättningen i och med denna expansion. Vi är stolta över vårt prismedvetna koncept Lean Luxe Living och kommer att fortsätta med samma koncept även i den nya delen av hotellet. Läs mer om oss på www.momenthotels.com

Vi söker nu en kommersiell och affärsdriven Hotelldirektör som är redo att ta hotellet till nästa nivå! Du ansvarar för vår kommande expansion och driver utvecklingsarbetet framåt samtidigt som du leder den dagliga driften av hotellet. Du coachar och leder ett 20-tal medarbetare mot uppsatta mål och strategier. Du har fullt budget- och resultatansvar för verksamheten och rapporterar direkt till styrelsen. För rätt person finns utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Din profil

Vi söker dig som är affärsdriven och har ett starkt kommersiellt tänkande. Du förstår hur du optimerar din verksamhet för att driva lönsamhet och resultat. Du drivs av utmaningar och triggas av att driva vår kommande expansion. Du är trygg i din ledarroll och du har en tydlig och rak kommunikation. Du står också för ett prestigelöst och närvarande ledarskap med förmåga att skapa motivation, arbetsglädje och förmedla ett värdskap. Du spelar enkelt och går i mål!

Du har en helhetssyn och strategisk förmåga men också en känsla för detaljerna som gör skillnad. Högt service- och kvalitetsfokus är en självklarhet. Vi vill också att du har både intresse och hög kunskap inom revenue management, digitala kanaler, OTA: er etc och är väl insatt i dagens hotellmarknad.

Din bakgrund
Vi söker dig med god ledarerfarenhet från branschen och från liknande position som Hotelldirektör eller Hotellchef. Starkt meriterande är tidigare erfarenhet av nyöppning eller expansion av en hotellverksamhet. En fördel är om du har en förankring i Öresundsregionen med ett upparbetat nätverk och kundkontakter. Eftergymnasial utbildning är önskvärt samt god kompetens inom ekonomistyrning.

Låter detta som du? Välkommen med din ansökan snarast. Urval sker löpande. I denna rekrytering samarbetar vi med Pointpeople Rekrytering & Executive Search. För ytterligare information kontakta Helena Larson, helena@pointpeople.se, alt 070-753 33 10

Ansökningslänk:

 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02