Annons

Hotelldirektör till nyöppning av Smådalarö Gård

Smådalarö Gård

Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 25 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare i Universums undersökning 2018. För mer information besök: www.sabis.se 

Vill du vara med och genomföra Sabis största satsning i vår 145-åriga historia? Under 2021 öppnar vi nya ombyggda Smådalarö Gård, som med sina totalt 10.000 kvm hotellrum, spa, wellness, konferens- och eventlokaler och restauranger blir vårt nya flaggskepp. Vårt mål är högt – att skapa Sveriges ledande destination för aktivitet och avkoppling!

Om rollen
Som Hotelldirektör för nya Smådalarö Gård är du med i planering och uppstartsfas av den nya destinationen, med planerad öppning sommaren 2021. Vi bygger ut hela verksamheten till totalt 120 hotellrum med spa, restauranger, barer, konferenslokaler och event/festlokal. Ambitionen är att skapa en destination där kunden erbjuds en totalupplevelse med stor spaanläggning, golfbana, flertalet paddelbanor, tennisbana och båtbrygga på en av skärgårdens finaste platser Dalarö.

Tillsammans med projektgruppen samt ledningsgruppen för hotellet tar ni fram koncept och operativt verkställer samtliga delar inför öppningen. Du har totalt resultat- och personalansvar för hela hotellet efter öppning med support av flera funktioner på vårt servicekontor. Här har du som Hotelldirektör chansen att vara med från start och skapa en historisk hotellupplevelse utöver det vanliga!

En ständig utveckling är viktigt för oss på Sabis och därför behöver du som Hotelldirektör hela tiden arbeta för att skapa bättre kundupplevelser för dina gäster! Du rapporterar till Affärsområdeschef och är medlem i affärsområdets ledningsgrupp.

Ledare inom Sabis har förmåga att:

Vara förebild

Visa vägen

Involvera & Engagera

Leverera resultat

Vi erbjuder
En nyckelposition i den största satsningen i Sabis historia! Möjlighet att skapa och driva Sveriges ledande hotelldestination. Sabis är ett stabilt familjeföretag där vi arbetar mot en tydlig vision och tydliga mål. Med en platt organisation där vi har nära till beslut skapar vi ett starkt fokus på kunden. Kulturen präglas av utvecklingsvilja, frihet under ansvar, samarbete, kommunikation och glädje!

Din profil

Krav för tjänsten:

  • Du har arbetat flera år som hotelldirektör eller motsvarande från olika typer av hotell och gärna spa.
  • Erfarenhet av operativ roll inom hotell.
  • Du har tidigare visat goda sälj-, affärsmässiga- och ekonomiska resultat. Du har också ett stort sälj- och kundfokus i ditt jobb.
  • Mycket goda ledaregenskaper och brinner för att utveckla samt coacha dina medarbetare.
  • God kompetens i lagar och krav inom hotell.
  • Vi ser det som meriterande om du har varit med och genomfört öppningar av hotell tidigare.

Som person ser vi att du är:

  • En lyhörd relationsbyggare med goda ledaregenskaper
  • Lösningsorienterad doer med ett stort mod
  • Innovativ och kreativ med stor förändringsbenägenhet
  • Strukturerad och analytisk

Ansökan
Tillträde senast december 2020. Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt, urval sker löpande. Har du specifika frågor kring tjänsten kontakta affärsområdeschef Ulf Cato, ulf.cato@sabis.se. Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med rekryteringsföretag.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02