Annons
Annons

Hotelldirektör till Örebropärla

Clarion Collection Hotel Borgen

Clarion Hotel är mer än bara ett hotell. Vi tar vara på varje detalj och skapar mötesplatser som gör livet lite bättre för våra gäster. Hos oss är gästerna där det händer. Tätt intill stadens puls. Vi har pulserande Living Room, Fun Dining signerat Top Chef Marcus Samuelsson, mötesplatser med small talk och big business, en lättare kvällsmåltid hos Collection och de mest passionerade medarbetarna. Clarion Hotel har 77 hotell i Norden med perfekt läge, från våra vibrerande cityhotell, till hotellpärlorna Clarion Collection. Hos Clarion Hotel skall gästerna få uppleva något mer än bara en övernatting.

Clarion Living. Not Just Staying
Clarion Hotel är en del av Nordic Choice Hotels, Nordens mest expansiva hotellkoncern. Alla våra hotell är miljöcertifierade enligt ISO 14001. Clarion Collection Hotel Borgen ligger mitt i Örebro, precis vid Svartån. Här bor du i en anrik byggnad från 1800-talet, med allt som staden har bjuda på runt hörnet. Hotellet har 125 rum och en konferenslokal för upp till 12 personer.

Är du vår nya passionerade hotelldirektör?
Som hotelldirektör är du ansvarig över att driva och utveckla hotellet och dess fantastiska personal. Du är säljinriktad med tydligt kundfokus och arbetar strukturerat, genomtänkt och drivande. Som ledare utstrålar du Energi, Mod och Begeistring och leder det dagliga arbetet genom att visa entusiasm och skapa delaktighet med dina medarbetare. Du ska vilja arbeta med gästen i fokus och ha en elektrisk passion mot dina medarbetare när det gäller att ta hotellupplevelsen till nästa steg. Vi söker helt enkelt dig som har kraften att lyfta och stärka ditt team för att tillsammans leva Clarion Collection Hotels vision: att höja livskvalitén för gäster och medarbetare!

Din profil

• Flerårig erfarenhet av ledande befattning inom hotell- och/eller restaurangdrift
• Erfarenhet av att leda försäljning.
• Duktig på siffror, analytisk och med dokumenterade goda resultat
• Gärna utbildning från hotell högskola eller examen som civilekonom/motsvarande.
• Behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift

Vem är du?

• En passionerad ledare som får personalen att utvecklas och göra det där lilla extra
• Kreativ och ett starkt driv att ständigt utveckla produkt och organisation
• Resultat- och målinriktad som har lätt att gå från ord till handling
• Kommunikativ och coachande med mycket JA-attityd

Tjänsten rapporterar till Driftsdirektör Richard Svartvik. Låter detta intressant, skicka din ansökan senast den 12 december 2018.
Urval pågår och tjänsten kan komma att tillsättas innan slutdatum.För ytterligare information kontakta: Richard Svartvik M: 0703-422091 richard.svartvik@choice.se.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02