Annons
Annons

Hotelldirektör

Quality Hotel Friends

Hotelldirektör sökes för kärleksfull relation
Jag heter Quality Hotel Friends och är ett 5 år gammalt hotell på 25 våningar. Jag letar efter en person att dela livets alla roligheter med, en person som kan utmana mig, ta hand om mig och som kan driva mig framåt. Jag bor i Arenastaden i Solna, mitt emellan Friends Arena och Mall of Scandinavia och är inte intresserad av att flytta på mig. Jag gillar när det är fullt hus och jag vill att alla ska känna sig som hemma. Mi casa es su casa helt enkelt. Vill du dela livet med mig?

Hoppas du finns därute.
Hoppfulla hälsningar, Quality Hotel Friends

Matchmaking pågår
Nu hjälper vi ett hotell att hitta sin nya kärlek: sin nya hotelldirektör. Quality Hotel Friends är eventhotellet för de stora ögonblicken. Hen bjuder på en färgstark hotellupplevelse som passar lika bra för affärsresenären och mötesdeltagaren som för eventgästen, Stockholmsturisten, jullovsfiraren, storfamiljen och kärleksparet.

Förutom att vara ett eventhotell som genomför både mindre och jättestora konferenser är hens målsättning att bli Arenastadens egna mötesplats. En mötesplats där man kan äta frukostbuffé i restaurangen In Between, ta en afterwork i lobbybaren Bar X eller avsluta dagen med en middag med riktigt bra utsikt på 25:e våningen i Brasserie X. En mötesplats där alla som reser till Arenastaden kan vila upp sig efter en shoppingrunda eller ladda inför en konsert eller fotbollsmatch.

Hotellet tillhör familjen Quality Hotel som är en av Nordens största hotellkedjor med över 60 hotell i Sverige, Norge och Danmark.

Vad din relation kommer kräva
Du kommer ha fullt ansvar för hotellets verksamhet. Ditt fokus är att leda ett effektivt hotellteam, servicehjältarna, som levererar service enligt kundlöftet ”It’s taken care of” till alla gäster. Du är bra på att skapa goda förutsättningar för dina ledare och få dina medarbetare att växa och ha roligt på jobbet – varje dag.

Du kommer arbeta tillsammans med hotellets ledningsgrupp för att driva hotellet mot uppsatta mål, utveckla hotellet framåt och utveckla potentialen på den lokala marknaden. Hotellet står inför en positiv förändring och det är viktigt att du är både kreativ och engagerad i vägen vidare till att snart bli ett av Sveriges största hotell.
Du kommer rapportera till Director of Operation Sweden & Denmark.

Vem är du?

Du är en äkta, handlingskraftig och trygg ledare med god självinsikt och högt driv. Din positiva energi smittar av sig och inspirerar andra, och du brinner för att utveckla och coacha dina medarbetare. Du tycker om att vara närvarande bland såväl gäster som personal och du har service i ditt DNA. Som ledare leder du genom att vara ett föredöme och visar att det går att åstadkomma resultat med små medel. Du är en bra lyssnare och skapar förtroende både i och utanför organisationen.

Du har idag en ledande befattning, gärna inom någon servicerelaterad bransch, och har goda sälj-, affärsmässiga och ekonomiska resultat i bagaget. Du ska också ha goda ekonomiska kunskaper, hög kommunikativ förmåga och behärska engelska i tal och skrift. En förutsättning är att du gillar popcorn och mjukglass.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Så swipa höger och skicka din ansökan senast 28 november 2017.
Quality Hotel Friends ser fram emot ditt svar.

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02