Annons
Annons

Hotellmedarbetare

Skara Stadshotell

Skara Stadshotell är en pärla bland Skaraborgs hotellutbud. Hotellet har 67 rum där varje inredningsdetalj är noga utvald och där flertalet av rummen är arkitektritade. I Restaurangen där gästerna kan avnjuta både frukost, lunch och a la carte har kockarna en stor passion för det lokala köket. Vill man ha en välsmakande fika finns det ett café med hembakta godsaker.

För den som vill aktivera sig under hotellbesöket finns ett modernt livingroom-gym. När det kommer till festligheter med guldkant kommer Skara Stadshotell bli ett självklart val. Med en festlokal med plats för 150 personer och mat från restaurangen blir det en fest man sent kommer glömma. Till hotellet hör även en kongresshall med plats för 475 sittande personer som kommer kunna presentera konserter, shower och mycket mer.

Skara Stadshotell kommer öppna upp på nytt så nu söker vi:
– Serveringspersonal
– Hovmästare
– Bartender
– Sommelier
– Kockar

som vill vara med och driva och utveckla detta fantastiska hotell i Skara.

Det här gör man som Hotellmedarbetare
Som Hotellmedarbetare är din huvuduppgift att vara vårt ansikte utåt och ge god service till våra gäster. Du agerar värd tillsammans med dina övriga kollegor i teamet för att skapa en gästupplevelse i världsklass. Du bidrar även till en helhetsupplevelse på hotellet i övrigt genom att hålla rent och snyggt och vara behjälplig och arbeta över avdelningsgränserna när det behövs.

Som kock/i restaurangen/i servering är dina arbetsområden frukost, lunch, A la Carte samt att hantera större bokningar. Vi arbetar aktivt med hållbarhetsfrågan och har fokus på närproducerat och lokala råvaror.

Vänligen uppge i din ansökan vilken av rollerna som du är intresserad av.

Det här är du som person, din bakgrund och dina erfarenheter
Vi söker dig som har tidigare dokumenterad erfarenhet från liknande positioner och som har fyllt 20 år. Att le, se gästen och leverera extra omtanke ligger i din natur. Du kommunicerar bra med gäster och arbetar strukturerat, organiserat samtidigt som du har en förmåga att arbeta bra under press och i ett högt tempo.

Du är en problemlösare och trivs med att ta ansvar. Du arbeta självgående och är inte rädd för att rycka in där du behövs mest för stunden. Vidare sätter du ett lika stort värde i ditt bemötande mot gästen som mot dina kollegor. Du har god Datorvana, samt goda kunskaper i svenska och i vissa roller är även engelska ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Bra att veta
Tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid och deltid med 6 månaders provanställning. Som hotellmedarbetare arbetar du varierande arbetstider på både dagtid, kvällar och helger. Med start från och med 2022-02-21. Jula Hotell har kollektivavtal med HRF.

Så här söker du
Om du känner att du skulle passa för någon av dessa roller så tveka inte att söka direkt! Vi håller intervjuer löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Sista dag för att ansöka om tjänsterna är 7/2-2022. Frågor om tjänsterna besvaras av Klara Svensson, Receptionsansvarig Skara Stadshotell via mejl, reception.skarastadt@julahotell.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02