Annons
Annons

Hotellreceptionist

Hotel Frantz

Är du vår nästa servicestjärna?

Vi söker nu en receptionist till vårt Front Office team på Hotel Frantz. Hotel Frantz är ett familjeägt boutique-hotell där vi vill skapa Stockholms bästa hotellupplevelse så vi letar efter dig med det lilla extra & glimten i ögat. Som person är du positiv, professionell, driven och lösningsorienterad. En målinriktad lagspelare med känsla för detaljer, kvalité och personlig service. Vi ser gärna att du har ett intresse av hotell och branschen i stort.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:
• In- och – utcheckning utav gäster, alltid med ett leende på läpparna!
• Ta emot inkommande bokningsförfrågningar via telefon och mail
• Svara på mail
• Ordna med förfrågningar ifrån gäster som exempelvis restaurang- och/eller transportbokningar, aktiviteter, etc.

Tidigare erfarenhet av Hotsoft eller annat hotellbokningssystem är meriterande. Du har minst ett års relevant erfarenhet och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, i både tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper är ett plus. Vi tillämpar kollektivavtal. Arbetstiden är fördelad på dagtid, kvällar, vardagar och varannan helg.

Om Hotel Frantz
Mellan Peter Myndes backe och Mariagränd, mitt i den klassiska Slussensiluetten är ett av Stockholms äldre hus beläget. Tegelhuset som uppfördes 1647 har en gedigen historia och tar sin början med skräddarmästaren Frantz Bock. Idag är Hotel Frantz ett familjeägt och nyrenoverat boutique-hotell där Frantz anda lever vidare genom att gammalt bevarats samtidigt som influenser från omvärlden och den lokala omgivningen har hämtats i visionen att förvalta Frantz hem.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02