Annons
Annons

Hotellreceptionist

Story Hotel Riddargatan

Story Hotel Riddargatan söker en Hotellreceptionist på heltid (100%). Vi söker dig som brinner för service och mötet med gästen!

Story Hotel Riddargatan är ett spännande hotell beläget på Östermalm. Hotellet har 83 rum och en välkänd bar/restaurang som heter Ling Long.

Vi söker en receptionist med en verklig kunskap om gästfrihet, som brinner för att få gästerna skapa upplevelser som överträffar förväntningar. För att lyckas med denna rulle är det viktigt att du har goda kunskaper om ställen att äta, dricka, handla och utforska i hela staden. Utöver detta bör du vara lugn och organiserad under hektiska perioder och kunna hantera många förfrågningar från gästerna samtidigt.

Flytande engelska och en god förståelse för svenska är avgörande för denna position. Eventuella ytterligare språk är en fördel.

Vi ser helst att du kan starta i augusti 2022 och du kommer rapportera till hotellets Front Office Manager. Arbetspassen är mellan 06:45-14:45 och 14:30-22:30, måndag till söndag, fem dagar i veckan.

Vi letar efter:
– Någon med erfarenhet av service inom reception, kundtjänst, restaurang eller liknande
– Strukturerad och välorganiserad
– Som person är du utåtriktad, social och positiv
– Goda kunskaper om Stockholm stad
– Svenska och engelska i talat och skriftligt, andra språk är en meriterande.

Kontakt
Var vänlig skicka ditt CV och personligt brev på svenska eller engelska till vår Front Office Manager Johan Christof via email: johan.christof@storyhotels.com, med ämne, ”Story Hotel Receptionist Ansökan”. Intervjuer kommer ske löpande tills vi hittar rätt person, så vänta inte att söka.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02