Annons
Annons

HotSoft Support

Hoist Group

Har du erfarenhet av applikationssupport eller hotellbokningssystem och brinner för att hjälpa kunder? Är du redo för en ny utmaning? Vi förstärker nu 1 line supportteamet!

Om rollen

Vår support är en viktig del i vår affärsprocess som består av sälj, projektledning, 1st line, 2nd line och 3rd line support samt R&D.

Som supportagent arbetar du med att säkerställa så att våra kunder får snabb och personlig service. Du arbetar med support av vår mjukvara HotSoft (bokningssystem) och Serviator (backofficesystem). Du tar emot samtal, registrerar ärendet samt påbörjar felsökning för att lösa kundens problem. Du arbetar nära våra konsulter, säljare och support CSS (Central Support Services).

Vi söker dig som

  • Har flera års IT vana inom applikationssupport eller flera års erfarenhet av bokningssystem.
  • Har tekniskt grundläggande IT kunskap.
  • Har erfarenhet från supportarbete.

Meriterande kvalifikationer

  • Erfarenhet inom IT applikationsdrift.
  • Erfarenhet/kunskap inom HotSoft.
  • Erfarenhet från hotell

Som person stimuleras du av att hjälpa andra och att arbeta i en miljö där tempot är högt. Du är lösningsorienterad och analytisk. Du arbetar noggrant och systematiskt för att slutföra dina ärenden. Du kommunicerar flytande i både tal och skrift på svenska och engelska.

Vår framgång börjar med dig

Våra anställda är nyckeln till vår framgång. Vi består av 500 dedikerade kollegor i 18 länder som arbetar tillsammans för att serva tusentals hotell på bästa möjliga sätt. Med en god förståelse för hotellbranschen, med vår professionalism och vårt engagemang hjälper vi våra kunder att leverera den bästa möjliga gästupplevelsen.

Hoist Group erbjuder ständigt interna utbildningar för att eftersträva hög utbildningsnivå för personalen. Vi har kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag och förmåner via Benify förmånsportal.

Övrig information

Start: omgående

Omfattning: Heltid

Placering: Stockholm (Solna strand)

Kontakt: Sofie Lundberg (Support Manager) 08 555 685 05, Mats Håkansson (ISS manager) 08 555 686 42

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02