Annons

Housekeeping-assistent på deltid samt timanställda receptionister

Zleep Hotel Upplands Väsby

Nu har du chansen att bli en del av Zleep Hotel´s team i Upplands Väsby. Vi har behov för nya kollegor som utstrålar personlighet, energi och förmåga att sprida glädje runt sig. Vill du vara en del av en hotellkedja i en informell miljö, där bra humor värdesätts i vardagen?

Zleep Hotels söker en Housekeeping Assistant på deltid– minst 25 timmar/vecka. Din arbetsplats blir i Upplands Väsby, 10 minuter från stationen. Samtidigt söker vi timanställda till vår reception – med möjlighet till fast anställning på sikt.

För båda tjänsterna gäller att du med ett leende på läpparna kan erbjuda våra gäster bra service, vara engagerad i ditt arbete och att du är självständig, tillmötesgående och flexibel. Dessutom har du en positiv utstrålning, du hittar lösningar, du är en god lyssnare och är ärlig. Läs om arbetsuppgifterna nedanför och sök den ställning du är intresserad av.

Receptionister, ansvarsområden är främst
– Välkomna och checka in/ut hotellets gäster
– Svara i telefon och på e-mails
– Ta bokningar
– Se till att omgivningen alltid är ren och fin
– Ad hoc serviceuppgifter
– Opera kundskaber er at stort plus – men ikke et krav

Housekeeping, assistent ansvarsområden är främst
– Rengöring av rum enligt given hög standard och nivå. Rengöring av receptionsområdet/lobby
– Beställning av linne
– Se till att omgivningarna alltid är rena och fina
– Ad hoc serviceuppgifter

Har du lust att vara en del av vårt team i Upplands Väsby, ser vi fram emot din ansökan och CV inklusive en välliknande bild. Använd länken nedan för för att ansöka.

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Alexandra Högberg, Hotel Manager på Zleep Hotel Upplands Väsby på e-mail: alh@zleep.com
Vi håller intervjuer löpande, sök nu! Vi ser fram emot att höra från dig.

Zleep Hotels A/S
Zleep Hotels är en del av Deutsche Hospitalitys brandfamilj. Zleeps vision är att alltid leverera kvalité, service och design till ett bra pris för alla. Idag består hotellkedjan av 12 hotell i Danmark och ett i Sverige, och tre nya hotellprojekt är redan offentliggjorda. Målet är att driva 40 hotell i 2025. För att kunna uppnå detta mål, måste Zleep Hotels kunna bevisa sina kompetenser för att framstå som en attraktiv franchisegivare, samarbetspartner och investering.

Deutsche Hospitalitys investering i Zleep Hotels är en godkännelsestämpel för framtida fastighetsägare och samarbetspartners.

Utöver Zleep Hotels, omfattar paraplyverksamheten Deutsche Hospitality, fyra kända hotellkedjor: Steigenberger Hotels and Resorts, MAXX af Steigenberger, Jaz in the City og IntercityHotel. Deutsche Hospitalitys portfölj omfattar idag över 130 hotell på tre kontinenter.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02