Annons
Annons

Housekeeping Manager

Gothia Towers

Gothia Towers är en plats för möten och upplevelser för människor från hela världen. Här finns över 40 000 kvadratmeter yta för konferens, kongress, fest, evenemang och show. Vi har 1200 hotellrum och sviter, från prisvärd komfort till högsta internationella lyxklass. Våra populära barer och restauranger har något för alla smaker och tillfällen. Läs mer om oss på www.gothiatowers.com

Vill du arbeta i en internationell miljö på Nordens största hotell? Som Housekeeping Manager blir du del av ett stort och engagerat gäng som tillsammans arbetar för att ge den bästa helhetsupplevelsen till våra gäster.

Vår vision är att bli Europas mest attraktivaste mötesplats genom att erbjuda den bästa helhetsupplevelsen.

Tjänsten är en tillsvidare anställning på heltid. Du kommer att tillsammans med två andra Housekeeping Managers driva vår Housekeeping avdelning med rum städ inom Gothia Towers båda hotellkoncept och rapporterar direkt till Director OF Housekeeping. Du ingår i ledningsgruppen för Housekeeping. Du utvecklar och planerar verksamheten på längre sikt och säkerställer samtidigt att den dagliga driften fungerar optimalt.

Exempel på arbetsuppgifter är att säkerställa vår städkvalité och rumsstandard på våra rum och i våra korridorer. Att löpande följa upp gästnöjdheten i vårt servicesystem Loopon. Att arbeta proaktivt mot en planerad och optimerad städtakt som följer uppsatta mål. Schemaoptimering tillsammans med vår staffplanner som följer säsong och beläggningsprognoser. Fungera som superuser i vårt städsystem Samfex och aktivt utveckla verktyget för ökad effektivitet. Leda och fördela arbetet inom avdelningen och vara synlig ute i verksamheten. Arbeta fram rutiner för avdelningen och ansvara för att dessa efterlevs. Rekrytering, introduktion och utbildning av nyanställda är en stor del av dina arbetsuppgifter. Du har löpande kontakt och ett nära samarbete med flera avdelningar inom företaget, såsom receptionen, Guest relation, in-house sales, inköp och lagret.

Du har personalansvar för 25-30 fastanställda medarbetare.

Arbetstiden kommer att vara schemalagd måndag-söndag, varierande tider, mest dag, men även kväll då det är verksamheten som styr schemaplaneringen.

Vem vi söker
Vi söker dig som älskar hotell och service och som har flerårig erfarenhet från denna bransch, varav minst ett par år i en ledande roll med personal- och budgetansvar. Du är en tydlig och engagerad ledare och är bra på att motivera och stödja dina medarbetare att leverera service och städning med kvalitet i världsklass. Du har en unik förmåga att kombinera målmedvetenhet och driv med ett ödmjukt och inspirerande ledarskap och brinner för att utveckla verksamheter och individer. I din roll kommer du att arbeta med nyckeltal och andra uppsatta mål som krav på din förmåga att prognostisera, planera och bemanna. Du skall ha mycket god kunskap och vana att arbeta i Officepaketet, med fokus på Excel, Windows och Powerpoint. Vi vill att du har ekonomikunskap med god förståelse om hur man jobbar mot en effektiv och kontrollerad drift inom avdelningen.

Ditt arbetssätt karaktäriseras av proaktivitet och struktur, samtidigt som du är flexibel och lösningsorienterad när det behövs. Du är en god kommunikatör och har lätt för att kommunicera och samarbeta med kollegor, gäster och kunder. Du är van att arbeta med och i flera olika system. Du uttrycker dig väl i tal och skrift, på både svenska och engelska.

Vad vi erbjuder
Du får vara med och skapa den mest attraktiva arbetsplatsen i Europa som lockar miljontals besökare varje år. Från hjärtat av Göteborg erbjuder vi allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden. Bli en del av vår värld – det är här vi skapar upplevelser för livet. Gothia Towers utsågs 2017 av Visita till den mest attraktiva arbetsgivaren inom besöksnäringen i Västra Götaland. Inom Gothia Towers strävar vi efter en mångfald hos våra medarbetare och vi arbetar aktivt för att främja en inkluderande kultur. Våra kärnvärden – engagemang, samarbete och mod – är grunden för vår verksamhet och genomsyrar allt vi gör både internt och externt.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att maila Lillemor Bengtsson, Director OF Housekeeping

Epost: Lillemor.bengtsson@gothiatowers.com

Ansök via vår hemsida: www.gothiatowers.com, Lediga tjänster

Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.

Gothia Towers utsågs 2017 av Visita till den mest attraktiva arbetsgivaren inom besöksnäringen i Västra Götaland. Inom Gothia Towers strävar vi efter en mångfald hos våra medarbetare och vi arbetar aktivt för att främja en inkluderande kultur. Våra kärnvärden – engagemang, samarbete och mod – är grunden för vår verksamhet och genomsyrar allt vi gör både internt och externt.

Anställningens omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Löneform: Månadslön

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02