Annons
Annons

Housekeeping Manager

Hotel Opera

Just nu befinner vi oss i en expansiv fas med mycket som händer på hotellet och vi utökar nu också vårt team! Vi söker en Housekeeping Manager med hög serviceanda, organisationsförmåga samt en mycket professionell attityd. Du älskar serviceyrket och sprider härlig energi till vår housekeeping avdelning samt till dina kollegor på hotellet! Vi ser att du har erfarenhet av housekeeping, personalansvar och ledarskap med minst 5 års dokumenterad vana.

Som Housekeping Manager på Hotel Opera har du fullt ansvar för personalen i vår housekeeping avdelning där upplärning, motivation och bra kvalité står i fokus och du deltar själv i den dagliga verksamheten vilket innebär en del helg- och kvällsarbete. Du motiveras av att du och din personal presterar på topp och att gästerna är nöjda. Vi samarbetar med Restaurang Assistans som städar våra hotellrum så en stor del av ditt arbete blir säkerställande av kvalité samt ett bra samarbete med dem. Arbetet innebär schemaläggning, uppföljning, coachning samt uppföljning av KPI´er. Du är en viktig del av arbetslaget inom housekeeping och med din kunskap och hjälp bidrar du till att utveckla verksamheten men också teamet och medarbetarna.

Tillsammans med ditt team säkerställer du att alla våra gäster blir nöjda och får bästa möjliga service.

Vi söker dig som vill arbeta i en trivsam miljö och i ett högt tempo. Du är noggrann, handlingskraftig och har en utvecklad känsla för detaljer. Du är en positiv kraft att räkna med och har en entusiasm som smittar av sig på gäster och kollegor i hela huset. Du är flexibel och ser till att verksamheten sköts efter Profil Hotels koncept. Du är även målinriktad och kostnadsmedveten. Det är viktigt att du är en bra lagspelare.

Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Erfarenhet av bokningssystemet Picasso är meriterande.

Om företaget
Profil Hotels Hotel Opera är en del av Ligula Hospitality Group. Vi ligger i hjärtat av Göteborg och har 198 rum, 4 konferenslokaler, en trevlig restaurang där vi både serverar lunch och A la carte. Vi har även ett litet gym samt en trevlig wellnessavdelning. Vill du veta mer om företaget gå in på www.profilhotels.se.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %, vi tillämpar sex månaders provanställning.

Tillträde: enligt överenskommelse
Rekrytering sker löpande.

Välkommen med din ansökan via hemsidan www.ligula.se/karriar senast den 31 maj.

Frågor om tjänsten besvaras av General Manager Nina Fors 031- 61 71 15 nina.fors@profilhotels.se
Läs mer på www.profilhotels.se och www.ligula.se

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02