Annons
Annons

Housekeeping Manager

Scandic Europe

Scandic Hotels är ett nordiskt hotellföretag i världsklass!  Vår mission är att ”skapa en enastående hotellupplevelse för de många människorna”.

Med fler än 230 hotell och 14 000 medarbetare i sju länder är vi den största hotellkedjan i Norden. På Scandic får du möjlighet att utvecklas genom inspirerande karriärvägar, både i Sverige och utomlands och vi ser gärna att du har vilja och potential att ta ytterligare steg inom vår organisation. Vi erbjuder dig en arbetsplats där bl a mångfalds- & hållbarhetsfrågor har ett stort fokus – vi hoppas att du vill bidra med ditt engagemang och din kompetens så vi kan ge våra framtida gäster ännu bättre hotellupplevelser.

Är du en noggrann, stabil och trygg person med känsla för gästnöjdhet och detaljer? Då ska du söka tjänsten som Housekeeping Manager på Scandic Europa, där du kommer att ingå i en nyupprättad organisation med fördelat ansvar mellan hotellrum och public cleaning. Du har kvalitetsansvar och personalansvar för den ena gruppen medarbetare på rumsstäd, totalt 13 medarbetare. Du har ett genuint intresse för gästen, driften och dina medarbetare. Du är kreativ, noggrann och har en ”hands-on” attityd med förmågan att initiera, driva och verkställa idéer. Du kan se helhetsperspektiv och tänka strategiskt samtidigt som du förstår vikten av detaljer.

För att lyckas som ledare hos oss behöver du dessutom vara prestigelös, modig och se Scandics värderingar som dina egna.

Vad är din roll?
Som ledare hos oss har du förmågan att utveckla dig själv, dina medarbetare och verksamheten mot samma mål – nöjda gäster!
Du har det övergripande ansvaret för kvalitén av rumsstäd. Du har en passion för service och genom ditt ledarskap inspirerar och motiverar du dina medarbetare att leverera service och städning med kvalitet i världsklass. I din roll kommer du att arbeta med nyckeltal och andra uppsatta mål som krav på din förmåga att prognostisera, planera och bemanna.

Vi söker dig som har
Flerårig ledarerfarenhet (personalansvar)
Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
Goda datakunskaper
Erfarenhet från liknande jobb
Uthållighet och god fysisk hälsa
Helgtjänstgöring förekommer

Meriterande
Ledarerfarenhet från branschen
Kunskap i ytterligare språk

Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du välkommen maila ansvarig chef helene.yngvesson@scandichotels.com

Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan via länken nedan!

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02