Annons
Annons

Hovmästare

Kungsportshuset i Göteborg, där The Concept och KPH Matbar ingår!

Vi söker nu en hovmästare till Kungsportshuset i Göteborg, där The Concept och KPH Matbar ingår.

Om tjänsten

Här får du möjlighet att både arbeta på vår gemytliga krog Kungsportshuset Matbar samt på, vad som mycket väl kan vara, Göteborgs häftigaste Dinner Club.

Du får arbeta med våra fantastiska gäster, och säkerställa att de får exakt den service och det bemötande de förtjänar. När du är på plats har du koll på våra bokningar och ansvarar för att dagliga driften fungerar på allra bästa sätt!

Du får två hovmästarkollegor samt barchefen som ingår i arbetsledningsgruppen och icke att förglömma alla andra medarbetare i huset!

Vem är du?

Du lever efter devisen att om man inte utvecklas går man bakåt!

Du är konstruktivt kritisk och deltar aktivt i allt förbättringsarbete.

Du älskar detaljer och genom ditt inre lugn finner du alltid ordningen i oredan.

Du är en naturlig ledare som genuint förstår att dina medarbetare är en vital del av att nå dina mål och därmed är du inkluderande och respektfull.

Erfarenhet

Vi söker dig som har erfarenhet! Gärna med minst ett par år som hovmästare/restaurangchef samt med bakgrund som sommelier.

Vi ser gärna att du talar engelska flytande och inte har problem med sena kvällar och helger!

Vi ser enormt mycket fram emot er ansökan!

Ansökan skickas till:

Zowie.enberg@kungsportshuset.se

Den anrika byggnaden belägen vid Kungsportsplatsen, mitt i hjärtat av Göteborg, uppfördes år 1856 och har sedan dess varit en central nöjes- och mötesplats i stan. Kungsportshuset är en kulturskatt som vi omsorgsfullt har putsat upp från grunden och renoverat totalt på insidan. Husets unika nöjeshistoria fortsätter nu att skrivas med nya upplevelser med The Concept och Kungsportshuset matbar (KPH).

Välkommen in till ett nygammalt kulturmärke i Göteborg

 

 

 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02