Annons
Annons

Hovmästare

Radisson Blu Riverside Hotel

Cuckoo’s Nest är en restaurang, bar och mötesplats för visionärer och drömmare, kreatörer och tvärtomtänkare, innovatörer och möjlighetsmänniskor. Ett ställe besjälat av kraften och energin från platsen där vi finns – Radisson Blu Riverside Hotel på Lindholmen, – Göteborgs gamla varvsområde som har blivit en världsledande arena för forskning, innovation och utbildning inom ny teknik och kommunikation.

Att Cuckoo’s Nest är en plats där man befinner sig i gränslandet mellan genialitet och galenskap avspeglar sig i allt från inredning till servicen till våra gäster. Restaurangen är tvåfaldig vinnare av priset Europas Bästa Bar. Vi i restaurang Cuckoo’s Nest behöver nu stärka upp teamet med ytterligare en fantastisk hovmästare.

Vi ser att du som söker tar hand om våra gäster på ett enkelt och personligt sätt och hanterar vardagen i en positiv Yes I Can! service anda. Du är driven, full med energi och glädje med ett sinne för detaljer. Vi ser att du är en van ledare och älskar att jobba i team. Som person har du ett genuint intresse för mat och dryck. Vi ser också gärna att du sommelierutbildning. Vidare är du ordningsam, ansvarsfull och har detaljfokus. Som hovmästare ansvarar du för det operativa arbetet i matsalen tillsammans med resten av teamet. Du leder, inspirerar och får teamet att växa. Vi ser att du har jobbat som hovmästare eller liknande roll i minst tre år. Arbetstiden är förlagd till dag, kväll och helger. Är du intresserad av att bli en i vårt team?

Sista ansökningsdag är den 9 maj. Intervjuer kommer att pågå löpande. Vid frågor, kontakta vår restaurangchef Josefine Thelin på telefon 031-383 40 31.

Restaurang Cuckoo’s Nest finner du hos Radisson Blu Riverside Hotel. Vi har ett perfekt läge i den nya och moderna stadsdelen Lindholmen i Göteborg. Granne med Lindholmen Science Park erbjuder hotellet ett toppboende för både affärs- och privatresenärer. Hotellet har 265 hotellrum och en mindre konferensavdelning för de lite mindre konferenserna upp till 70 personer. På hotellets översta våning finns en takterass, gym, en wellness avdelning med spapooler och möjlighet till olika behandlingar, allt med en vidunderlig utsikt över Göteborg.

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02