Annons
Annons

Hovmästare

Scandic Rubinen

Hovmästare till restaurangen – som vill skapa minnesvärda möten
I vår restaurang sluter våra kollegor upp varje dag för att tillsammans skapa och servera utsökta och hållbara drycker och maträtter. Vi välkomnar våra gäster med våra egna unika jag, det är så vi kan ge dem de genuint personliga upplevelserna som skapar minnesvärda möten. För oss själva och våra gäster. Som Hovmästare önskar vi en kreativitet och en mycket god förmåga att initiera, driva och verkställa idéer från såväl dig själv som dina kollegor. Ditt främsta fokus som du delar med oss: att leverera service i absolut världsklass!

Dina arbetsuppgifter som Hovmästare innebär att:
Ansvara för driften i vår restaurang under ditt arbetspass
Fördela arbete och säkerställa att standards och rutiner efterföljs
Introducera och motivera nya medarbetare
Driva försäljning och gästnöjdhet
Bidra till att avdelningen når sina mål
Stötta andra avdelningar vid behov

Eftersom vi har högt fokus på hållbarhet kommer du att arbeta i en miljö där vi använder färska råvaror, kemikaliefria rengöringsmedel och vårt eget kranvatten, till förmån för det hållbara samhället.

Vi strävar efter att du ska hitta en balans mellan jobb och privatliv som gör att du kan fokusera din energi på att vara kreativ och ge våra gäster enastående upplevelser.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02