Annons
Annons

Hovmästare

Uppsala Konsert & Kongress

Uppsala Konsert & Kongress söker erfaren hovmästare med känsla för mat, service och ledarskap.

UKK har sedan invigningen 2007 blivit en omtalad, uppskattad och framgångsrik mötesplats för kultur och näringsliv. Här genomförs årligen 700 kulturevenemang, konferenser, möten, fester, mässor, föreläsningar, barkvällar och utställningar. I det åtta våningsplan och 14000 kvadratmeter stora huset frodas kreativitet, kultur, inspiration, forskning och företagande. UKK är ett levande allkonsthus, beläget mitt i en snabbt växande storstad.

UKK:s food and beverage-avdelning består av restaurang, kök och flera barer. Avdelningen servar hela huset med allt som rör mat och dryck, från eftermiddagsfika, paus- och artistservering till stora mingel och middagar för upp till 850 sittande gäster.

Till Uppsala Konsert & Kongress söker vi nu dig som brinner för service, är noggrann och effektiv. Du är drivande, självständig, strukturerad och ansvarskännande.

I rollen som hovmästare ansvarar du för den dagliga driften, planering, försäljning och kvalitet. Du har gedigen erfarenhet från liknande position, gärna från hotell- eller konferensverksamhet, och dokumenterad erfarenhet av att arbeta med förbättrings- och förändringsprocesser.

Du är resultatinriktad, har lätt att samarbeta och är en tydlig arbetsledare som med lätthet kommunicerar i tal och skrift på svenska och engelska. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och strävar efter att våra anställda ska spegla den mångfald som finns i befolkningen.

UKKsmart
På UKK arbetar vi UKKsmart, ett värdegrundsbaserat arbetssätt som vi formulerat tillsammans. UKKsmart är att söka de mest kreativa lösningarna, att uppskatta innovation, att arbeta med ekonomisk, ekologisk och social hållbarhet. Vi bevakar ständigt utveckling, trender och tendenser inom våra verksamhetsområden. Vi värdesätter samarbete och uppmuntrar bra initiativ, egna och andras. Vi tror på den empatiska organisationen och arbetar tillsammans för helhetens bästa. Vi engagerar oss i att utveckla vår närmiljö, vårt Uppsala.

Uppsala Konsert & Kongress är ett kommunalt aktiebolag och en Svanen-certifierad verksamhet. Detta ställer extra höga krav på att följa arbetsrätt med lagar och regler.

Anställningsform
Tillsvidareanställning 100%, arbete på helger och kvällar förekommer frekvent. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Lön efter överenskommelse.

Ansök idag!
Urvalsprocess och intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag 2019-01-06. Observera att anställning kan ske före sista ansökningsdag.

Skicka CV och personligt brev till cv@ukk.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02