Annons
Annons

Hovmästare (vik.)

Sigtuna Stadshotell

Sigtuna Stadshotell söker en vikarierande hovmästare på minst ett år med start i mars 2019. Du kommer att leda, planera samt fördela arbetet i våra matsalar tillsammans med vår andra hovmästare och du har en självklar roll i teamet som ska föra restaurangens utveckling framåt.

Hos oss sätts kundupplevelse och gästbemötande främst och vi arbetar aktivt med story telling. Därför är det viktigt att du brinner för service men framför allt för själva kundkontakten. Vi ser gärna att du har en entusiasmerande ledarstil och besitter ett ödmjukt ledarskap.

Vi tror du har relevant utbildning kombinerat med några års erfarenhet från liknande befattning. Sommelierutbildning ser vi som meriterande på samma sätt som att du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Du kommer rapportera till vår F&B Cecilia Wennström som också svarar på frågor kring tjänsten genom cecilia@sigtunastadshotell.se samt till Hotellchef Urban Wallin, urban@sigtunastadshotell.se

Välkommen med din ansökan till urban@sigtunastadshotell.se. Urval och intervjuer sker löpande så tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02