Annons

Hovmästare

Hotel Skansen

Om dig
Är du en glad person som älskar att träffa människor är det verkligen dig vi söker. Du har ett leende som smittar och ett intresse för att ge våra gäster bästa möjliga service. Du har lätt att skaffa dig överblick samt en förmåga att hålla huvudet kallt i stressiga situationer. Du har en positiv inställning till gäster och kolleger. Du är redan utbildad och/eller har erfarenhet inom yrket sedan många år. Så, är du redo att springa ett marathon med ett leende på läpparna? I så fall är vi redo för dig!

Din profil
Kompetenser
Meriterande: Restaurangvana, fartygserfarenhet
Språk
Meriterande: Engelska
Arbetslivserfarenhet
Meriterande: Hovmästare, Mindre än 1 års erfarenhet. Servitör/Servitris, 2-4 års erfarenhet

Dina arbetsuppgifter
Hos oss kommer du få erfarenhet av lunchservering, a la carte servering, bar samt event och bröllop. Ingen dag är den andra lik. Som hovmästare hos oss i restaurangen fungerar du som spindeln i nätet och som trygghet för övrig serveringspersonal och självklart arbetar du hela tiden för att ge våra gäster en fantastisk service och helhetsupplevelse. Du är med och planerar dagens service, gör stationsindelning, bordsplacering samt sköter de arbetsuppgifter som åligger en hovmästare.

Övrigt
Lön, ersättning och förmåner
Vi är medlemmar i Visita och följer det avtal som tas fram med HRF som grund.

Om anställningsvillkoren
Start augusti/september eller enligt överenskommelse

Arbetsplats
Tingshusgatan 1
386 31 FÄRJESTADEN

Om oss
Hotel Skansen är en hotell, spa, konferens och restauranganläggning med 79 rum, flera konferenslokaler varav den största kan ta emot ca 250 gäster. Vi har en spa avdelning med 6 behandlingsrum samt relaxavdelning. I våra matsalar och festvåning kan vi ta emot ca 650 sittande matgäster samtidigt. Hotel Skansen är i ständig utveckling – vi vill mer! www.hotelskansen.com.

Kontaktpersoner
Ida Johansson, Restaurangchef
jobb@hotelskansen.com
0485-305 30

Företagets adress
Tingshusgatan 1
386 31 Färjestaden

Telefonnummer: 0485-305 30
E-post: jobb@hotelskansen.com

Om ansökan
Vi ser helst att du mailar in ditt CV samt bifogar bild till angiven mail adress. Ansökningsreferens: Hovmästare. Epost: jobb@hotelskansen.com

”Med familjär känsla vill vi vara en oas för upplevelser och välbefinnande”

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02