Annons

Hovmästare

Bosön

Bosön – Riksidrottsförbundets utvecklingscentrum – Hela Sveriges unika plats för elitidrott, utbildning och möten. I naturskönt beläget på norra Lidingö endast en mil från Stockholms city. Här möts Idrotts-Sverige och näringslivet till utbildningar, träningsläger, konferenser, aktiviteter och fest. Bosön har stora Idrottshallar och ytor både inomhus och utomhus, fyrtiotal konferenslokaler, 121 hotellrum, 2 restauranger och café. Bosön ingår i familjen Stockholm Meeting Selection som driver 10 hotell och mötesplatser i Stockholmsområdet. Vår vision är att bjuda världen på Livets Goda!

Vi söker en hovmästare

Vi erbjuder en spännande arbetsplats, i en unik miljö och en härlig mix av gäster, som ger en fantastisk energi och dynamik. Ambitionen är att vara en modern anläggning som överträffar våra gästers förväntningar och målet är att Bosön blir förstahandsvalet för idrottsförbund, företag, organisationer och föreningar som vill träna och utvecklas.

Dina arbetsuppgifter

Som hovmästare arbetar du med gästservice och kvalitetssäkrar gästens upplevelse och önskemål. Du ansvarar för all servering av konferensfikor, luncher och middagar i våra restauranger. Det innebär också planering och utförande av fester och bröllop. Du kommer ha daglig kontakt med bokningspersonal, reception och kök. Tjänsten innebär arbete dagtid, kvällstid och helger.

Din profil/egenskaper

Du har god erfarenhet från tidigare arbeten i restaurang. Vi vill att du är noggrann, driven och älskar service. Du är lösningsorienterad, tycker om att hålla ett högt tempo, är flexibel och gillar utmaningar. Du har en inre motivation att utveckla både dig själv och verksamheten och är därmed engagerad i ditt arbete.

Meriterande erfarenheter

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Du har erfarenhet av tidigare tjänst som hovmästare, goda kunskaper i servering och kassasystem. Dryckeskunskap är ett plus. Tjänsten är 100% tillsvidare med 6 månaders provanställning. Sista ansökningsdag är 2019-11-15. Tjänsten kan dock komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Lön och tillträde januari 2020.

Välkommen med din skriftliga ansökan och meritförteckning till:

Pontus Olofsson, restaurangchef

pontus.olofsson@boson.nu

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02