Annons

Hovmästare

Hasselbacken, Pop House Hotel

HOVMÄSTARE SÖKES TILL HOTELL HASSELBACKEN OCH POP HOUSE

Om våra hotell

På Djurgården i Stockholm ligger Pop House Hotel på bekvämt avstånd från City och Gamla Stan. I huset ligger utöver hotell med restaurang & Bar även ABBA The Museum. I det nybyggda glashuset har vi live-musik och event.

På andra sidan gatan ligger vårt nyförvärvade anrika hotell, Hasselbacken. Hotellet är genomsyrad av historia med klassiska rätter med modern touch. Hotell Hasselbacken erbjuder utöver restaurang & bar även mötes och eventlokaler för upp till 300 personer.

Om tjänsten:

Leda teamet i matsalen. Gästen är allt i från stora grupper, mindre à la carte-sällskap till Hotellgästen som önskar ett glas vin i väntan på sitt rum. Säkerställa så driften fungerar på ett tillfredsställande sätt. Ansvara för att ordna med menyer och dryckesupplägg. Hjälpa säljavdelningen med att sätta ihop olika typer av eventpaktering med fokus på mat och dryck.

Vem är du?
Vi tror att du har några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter men vi lägger största vikt på din personlighet och känsla för service. Du gillar mötet med människor, att servera mat och dryck av hög kvalitet, du är en duktig ledare, vet hur man samarbetar och prioritera för gästens bästa. Med en egen vinkällare ser vi sommelierutbildning som ett plus.

Är du intresserad?

Skicka in din ansökan till oss. Tjänsten är heltidsanställning med rullande schema på lunch och kväll.  Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02