Annons

Hovmästare

Vår Gård

Vi söker en hovmästare med härligt driv och känsla för detaljer som vill vara med och utveckla våra restauranger på Vår Gård. Här möts gäster för att uppleva god mat, vackra miljöer och ett varmt välkomnande. Just nu är vi inne i en spännande och expansiv fas där du blir delaktig i vår vision om en levande destination för alla besökare där mat och dryck är en central del.

Efter sommaren öppnade vi upp vårt nya Bageri & Vincafé som fått en stilren och modern atmosfär för avslappnat umgänge och vi är nu i full gång med planerandet av Skärtofta Restaurang & Bar som kommer bjuda på fin á la carte i vacker sekelskiftesmiljö. Vår matfilosofi är ganska enkel och lägger stort fokus på lokala råvaror i säsong för högsta kvalité och hållbarhet.

Vi är ett glatt gäng som tar hand om varandra och har roligt tillsammans. Tveka inte att höra av dig om du vill följa med oss på resan!

Kvalifikationer och egenskaper:
Som hovmästare har du en stark passion för mat och dryck samt viljan att skapa den bästa upplevelsen för gästen tillsammans med ditt team. Du är en bra ledare med stor erfarenhet av á la carte-servering samt god vana av bordsservering och matsalsarbete. Tidigare arbete inom hotellbranschen och yrkesutbildning inom restaurang välkomnar vi gärna. Har du dessutom stor kunskap om dryck och vana att jobba i Trivec, Caspeco och Hotsoft kommer du känna dig som hemma.

Arbetsuppgifter:
Leda och delegera arbete för ditt team
Schemaläggning
Planering av den dagliga driften
Upplärning av ny personal
Genomförande av arrangemang och bokningar tillsammans med Food & Beverage Manager

Tjänsten är på heltid med tillämpad provanställning.

Skicka din ansökan med CV och referenser till: liam.ginnane@vargard.se

Om Vår Gård
Vår Gård är en oas vid havet i hjärtat av Saltsjöbaden. Här välkomnas hotell, konferens och restauranggäster som vill njuta av vacker miljö, storslagen konst och kulinariska matupplevelser. Vi brinner för att skapa hållbara upplevelser genom att värna om våra gäster, varandra och vår planet. Vår Gård har varit en plats för möten mellan människor i över 100 år och vi står på en stark värdegrund inför framtidens möjligheter.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02