Annons

Hovmästare

Lumafabriken och Eatery Sickla

Eatery har på kort tid etablerat sig som en modern fullserviceaktör inom restaurang och konferens samt som leverantör av måltider till offentlig sektor. Vi brinner för mat och service och har idag åtta restaurang- och konferensenheter i Stockholmsområdet samt tiotalet produktionskök för offentlig sektor. Tillagningen av mat till offentlig sektor sker i dotterbolaget Incontro där vi till hösten kommer att laga närmare 25,000 portioner mat per dag till skolor och äldreomsorg. I koncernen finns också anrika van der Nootska Palatset samt Lumafabriken som erbjuder unika miljöer för fest- och konferens. Läs mer om oss och vårt koncept på www.eatery.se.

Eatery står inför en fortsatt snabb expansion med målet att växa med minst tre till fyra enheter per år. Under året öppnas tre nya enheter, bland annat den första enheten i Skåne. Samtidigt planeras för etablering på andra orter i Sverige samt i ett nästa steg för etablering av konceptet i andra delar av Norden. Eatery har ett starkt tillväxt- och kvalitetsfokus med hög grad av digitalisering i våra processer.

Arbetsuppgifter
Vi söker en rutinerad och erfaren hovmästare som kan ge det där lilla extra för våra gäster och ge dom en oförglömlig upplevelse. Vi ser söker dig som har arbetat i en liknande roll tidigare i minst 5 år. Då du kommer att vara på båda enheterna är det viktigt att du är strukturerad och gillar att ha mycket att göra. Du är synlig, närvarande och aktiv i verksamheten och säkerställer en hög kvalitets- och servicenivå gentemot gäst. Att ha rätt inställning och att ge en fantastisk service är för dig en självklarhet. Med dina gäster skapar du ett personligt möte och du gör ditt yttersta för att skapa de bästa förutsättningarna för alla tillställningar.

Du arbetar nära Platschefen för att utveckla och förbättra verksamheten, och bidrar till ett gott samarbete mellan kök och restaurang. Du skapar förutsättningar för en öppen och trivsam arbetsmiljö och tar ett stort personligt ansvar gentemot dina kollegor genom att föredömligt efterleva gällande branschregler, vara en god arbetsledare och inspirera till kompetenshöjning. Du har goda ledarskapsegenskaper och ser snabbt vad som behövs göras – dvs du är en riktig doer!

Huvuduppgifter
Ditt huvudansvar kommer i första hand vara att och boka in och genomföra visningar av våra lokaler, iordningställande av lokal inför arrangemang, driften av matsalen under service, personalplanering och schemaläggning samt beställning av förbrukningsmaterial, dryck och övrigt nödvändigt. Du kommer tillsammans med Platschefen vara med i planering och kontakt med gästen inför arrangemangen och inventeringar på båda enheterna, Lumafabriken och Eatery Sickla.

Du kommer själv att servera på våra två enheter och även ta hovmästarpass. Du sätter rutiner och arbetssätt för serveringspersonal och deltar även själv aktivt i arbetet.

Arbetar mot verksamhetens mål vad gäller gästnöjdhet, lönsamhet och personal nöjdhet. Rapportering sker till ansvarig Platschef, Simon Ekberg.

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde i Augusti/September. Provanställning tillämpas under de första sex månaderna. Arbetstiden varierar och är förlagd till såväl vardagar som helger, kväll och dagtid.

Eatery erbjuder en marknadsmässig ersättning. Vi har som mål att vara sektorns mest attraktiva arbetsgivare och har de senaste åren arbetat hårt för att säkerställa att vi har rätt medarbetare på våra enheter och att vi kan erbjuda dessa medarbetare rätt stöd och goda utvecklingsmöjligheter.

För rätt person väntar en inspirerande och spännande roll i ett växande företag med härlig energi och drivkraft. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan! För ytterligare information kontakta Simon Ekberg 076-869 18 09 eller HR-ansvarig Jessica Petrén 070-571 46 51.

Välkommen med din ansökan!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02