Annons

Hovmästare

Cadierbaren

Grand Hôtel är ett klassiskt landmärke mitt i centrala Stockholm. Som ett av Skandinaviens ledande femstjärniga deluxe hotell kombinerar Grand Hôtel en rik historia med ständig utveckling och förfining. Hotellet har idag 279 rum, varav 40 är sviter. Den mest spektakulära är Prinsessan Lilian sviten på hela 330 kvm. Här finns dessutom sex restauranger; Verandan, Terrassen och Cadierbaren samt Mathias Dahlgrens restauranger, ett förstklassigt spa samt 24 konferens- och festvåningar. Lokalerna rymmer två till över 1000 personer, där de historiska Vinterträdgården, Spegelsalen och Bolinderska Palatset kompletteras med nya, modernt inredda, lokaler. Bakom kulisserna kan vi stoltsera med en floristavdelning, styck bod, kallskänk, konditori och olika á la carte-kök samt vinkällare och Room Service. Våra gäster och medarbetares välbefinnande är som alltid vår högsta prioritet.

I Cadierbaren hittar alla hem, stockholmare som hotellgäster. Den grandiosa baren rymmer after work-sällskap, informella möten och festkvällar bubblande av champagne och spännande drinkar. Sätt gärna våra bartendrar på prov, de är några av Sveriges bästa. Blir ni hungriga, ta en titt på barmenyn. Här finns även à la carte-frukost, lunch och Afternoon Tea för den som har svårt att slita sig från de sköna sofforna. Namnet har baren fått efter Régis Cadier, fransk köksmästare och hotellets grundare.

Grand Hôtel är en plats där personalen gör skillnad och tillsammans skapar vi, med passion och stolthet, minnesvärda upplevelser för våra gäster. Grand Hôtel är ett helägt dotterbolag till FAM AB och det enda hotellet i Sverige som är med i Leading Hotels of the World.

I vår ständiga strävan att utveckla och kvalitetssäkra den populära Cadierbaren söker vi en Hovmästare som vill och kan leverera en absolut femstjärnig service till våra gäster samt leda ett team av Servispersonal och Runners.

Vi letar efter dig som är genuint intresserad av mat och dryck och med kunskaper för att guida våra gäster till en minnesvärd upplevelse.

Det kommer stundtals att krävas en del arbete och att vara stresstålig och lösningsorienterad är därför ett måste. För rätt person kommer det att vara både utvecklande, givande och framför allt väldigt roligt.

Vi söker dig som är positiv, strukturerad och passionerad och som har flera års yrkesvana – gärna med internationell erfarenhet. Du har erfarenhet av ledarskap och är insatt i enklare budgetarbete inom F & B. Du har dokumenterad utbildning inom yrket alt motsvarande dokumenterad erfarenhet. Alla som arbetar hos oss måste ha fyllt 18 år samt tala och skriva god svenska och engelska. Fler språk i denna internationella miljö är naturligtvis ett plus.
Lön och tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Vill du veta mer eller ansöka direkt kontakta Restaurangchef Cecilia Wiik Lundström på cecilia.lundstrom@grandhotel.se

Ansökan skickas till Personalchef Pia Rylander på pia.rylander@grandhotel.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02