Annons

Hovmästare

Idre Fjäll

Nu söker vi dig som vill vara med och bidra till att vi fortsätter utveckla Idre Fjäll till en av Sveriges bästa smakupplevelser. Dessutom tillsammans med fantastiska kollegor i en organisation som står för hög kvalité, engagemang och god stämning.

Rollen
Som Hovmästare hos oss på Idre Fjäll så arbetar du antingen på Kött & Fiskbaren signerad Melker Andersson, på PW Kök & Bar som är restaurangen på fjällvärldens mysigaste hotell, Pernilla Wiberg Hotel, eller Utsikten som är vår toppstuga med en lika fantastisk utsikt som lunch, fika eller afterski. I denna roll har du ett ansvar för den dagliga restaurangdriften och arbetsleder dina kollegor för att tillsammans uppnå en hög servicenivå. Du optimerar restaurangens bokningar och säkerställer restaurangens service, miljö och koncept. I denna roll har du ett nära samarbete med Verksamhetsansvarig för hotellet och Teamledaren som har personalansvar för kollegorna i restaurangen.

Profil
Vi söker efter dig som älskar mat, dryck och service. Du har erfarenhet från liknande roll inom restaurang och har god vana av att arbetsleda och peppa dina kollegor i service. Du är en glad, positiv och energisk person med stark servicekänsla. Du är en lagspelare med förmågan att bibehålla lugnet även när tempot är hög och hanterar många olika arbetsuppgifter samtidigt. Du bidrar gärna till struktur och tydlighet och dessutom trivs du i ett arbetsklimat som kännetecknas av ett gott samarbete och nära till skratt.

Ansök
Tjänsten är en säsongsanställning med möjlighet till förlängning, med tillträde i mitten av oktober. Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Tveka inte att kontakta Teamledare Emelie Larsson vid frågor på kristina.jones@idrefjall.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02