Annons

Hovmästare

Elite Stadshotellet i Västerås

Vill du vara med och utveckla vårt anrika hotell?

Vår festvånings- och konferensverksamhet är viktiga delar av hotellets utbud och vi vill ta nästa steg i satsningen. Hotellet har ett gott rykte i Västerås med omnejd och vi söker någon som med stort engagemang tillsammans med oss vill utveckla service-, mat- och dryckesupplevelserna.

Tjänsten innebär ett varierande arbete på en fantastisk arbetsplats i historiska miljöer. Som hovmästare är man ansvarig för middagar, julbord, bröllop, fester och events på hotellets fest- och konferensvåning. Allt ifrån försäljning & marknadsföring, avstämning med kund, till att servera när de är här. En annan del av tjänsten innebär att vara delaktig på konferensvåningen med att ta emot och hjälpa våra kunder att genomföra sina konferenser på bästa sätt.

Tjänsten är en befattning där ledarskapet (med t.ex. personalansvar och schemaläggning) är en viktig ingrediens.

Elite Hotels erbjuder en mängd utvecklingsmöjligheter så som ledarskapsutbildningar, mat och vinkunskap, arbetsrätt etc…

Vi söker dig som..
Vi söker framför allt dig som har en positiv energi och attityd. Någon som passar in i vårt härliga gäng av kollegor på hotellet. Vi ser naturligtvis också gärna att du har erfarenhet av liknande arbete i restaurangmiljö.

Mycket i en gästs upplevelse sitter i detaljerna så en noggrannhet och sinne för just detaljer är viktigt.

Hotellet består av en stor organisation så samarbete över gränserna och avdelningarna är en förutsättning för att kunna erbjuda en positiv upplevelse.

Du har ett intresse för god mat, dryck och viljan att leverera förstklassig service.

En god administrativ förmåga är naturligtvis också en fördel.

Kort om Elite Hotels och Elite Stadshotellet Västerås
Att bo på Elite Hotels skall vara något annat än att bara ta in på ett hotell. Vi vill ge en totalupplevelse och förmedla en känsla av tradition, kvalitet och flärd. Elite Hotels of Sweden är Sveriges mest klassiska hotellkedja, med trettioåtta hotell från Malmö i syd till Kiruna i norr. Varje hotell har sin egen unika historia och speciella karaktär.

Elite Stadshotellet Västerås har sedan invigningen 1907 varit en central mötesplats i Västerås där generationer av västeråsare har träffats.

Vi har tagit vara på den klassiskt tilltalande miljön och anpassat den till våra gästers behov och önskemål om högsta komfort.

Kontaktperson för frågor:
Vesna Perkovic, Konferens & Restaurangansvarig, vesna.perkovic@elite.se
Cem Gürler, Hotelldirektör, cem.gurler@elite.se

Anställningsform:
100% tillsvidareanställning

Tillträde & sista ansökningsdag:
Tillträde gärna så snart som möjligt. Urval kommer ske löpande. Vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Lön:
Enligt överenskommelse

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02