Annons
Annons

Hovmästare

The Kitchen Club, Uppsala

Är du nyfiken, orädd och älskar service? Vill du utvecklas samt bidra och påverka vårt nästa spännande koncept? Då är du vår nya stjärna? Join the Kitchen Club! The Kitchen Club i Juvelen, Uppsala – en restaurang som bjuder in den moderna livsnjutaren till en hållbar och avslappnad matupplevelse med höga ambitioner.

The Kitchen Club är ett helt nytt restaurangkoncept där vi möter gästerna hela dagen- från morgonens surdegsfralla till kvällens middagsupplevelse eller spontana AW, och där emellan en god lunch. Nu vill vi ha med dig som bidrar till att skapa en miljö där människor kan mötas, tankar väckas, idéer delas och energi fyllas på.

Om rollen

Rollen som hovmästare är en nyckelposition där det är du som dagligen skapar gästupplevelsen med det lilla extra och inspirerar teamet i matsalen. Genom kreativitet och fingertoppskänsla för vad som attraherar våra gäster skapar du och teamet upplevelsen genom ett levande mat och dryckeserbjudande, lockande aktiviteter och samarbeten med matkreatörer och allt annat ni tror kan bidra till The Kitchen Clubs framgång. En viktig del i dina arbetsuppgifter kommer att vara att skapa goda relationer, självklart till våra restauranggäster, men även till alla dina kollegor inom hela Kitchen Club.

Exempel på arbetsuppgifter
• Planera, förbereda och arbetsfördela den dagliga driften
• Ta fram dryckesförslag och utbilda servisen inom mat och dryck
• Stötta servispersonalen så de har förutsättningar att ge service i stjärnklass
• Ansvara för gästupplevelsen och hantera reklamationer
• Planera och genomföra bokningar och events
• Utveckla och följa upp leveransens kvalité och service

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Uppsala, som inleds med en sex månaders provanställning. Då vi öppnar upp för en heldagsupplevelse så kommer du arbeta både dagtid och kvällstid enligt schema.

Vår nya stjärna
Du har flerårig erfarenhet från restaurangbranschen och tidigare erfarenhet som hovmästare eller ledarskap genom annan serviceroll. Självklart har du kunskap inom a la carte, lunch och arrangemangsservice med stor kunskap och intresse kring mat och dryck. Vi lägger stor vikt vid att du känner dig trygg i att skapa de bästa mat- och dryckeskombinationerna och vi ser gärna att du har en sommelierutbildning. Du har gymnasieutbildning i grunden och du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska. Arbetet ställer krav på vana från kassa- och bokningssystem samt god datavana.

Din personlighet
Som person vet du vad som gör det lilla extra utifrån ett service-, kvalitets- och helhetsperspektiv. Du är prestigelös och hjälper till där det behövs och uppskattar samarbete, du tycker det är lika roligt att möta gästen på restauranggolvet som att motivera ditt team eller jobba med planering. Vi strävar efter ett modernt ledarskap, därför söker vi dig som är inspirerande och skapar förutsättningar för engagemang och utveckling. Du är en naturlig ledare och har förmågan att se människan och dess behov och du brinner för service och upplevelsen. Utöver ovanstående delar du förstås vårt driv och engagemang för mat-, dryck- och restaurangupplevelsen! Stämmer detta in på dig? Tveka inte att höra av dig!

Vi erbjuder

Du erbjuds komma in i ett nytt team med höga ambitioner och tillsammans med teamet utveckla Coors nya restaurangkoncept. Vi vill att du ska se Coor som en långsiktig arbetsgivare, med de många framtida utvecklingsmöjligheter som ett bolag i stark tillväxt medför. Vi är ett stort bolag med mycket trygghet men också mycket entreprenörsanda och innovation. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs. Coor arbetar också aktivt för att skapa en stark servicekultur och att ständigt utveckla och engagera alla medarbetare. Coor har flera serviceanpassade utbildningar för alla medarbetare och chefer, men också specialistanpassade utbildningar för olika yrkesgrupper. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.
Kontaktuppgifter och övrig information

Ansökningar hanteras löpande så tveka inte att skicka in din ansökan så snart som möjligt. För mer information, vänligen kontakta restaurangchef Sofia Hansson på mail sofia.hansson@coor.com.

Om Coor

Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. På Coor finns stor erfarenhet av förändringsledning, vilket tillsammans med ett aktivt och strukturerat arbete med ständiga förbättringar och innovationer gör att Coor kan ta ett stort ansvar för att utveckla serviceleveransen. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2022 av Karriärföretagen. Inom området mat och dryck driver Coor restauranger, caféer och butiker hos företag, hyresvärdar, sjukhus och universitet i Sverige. Vår ambition är att var ledande i att skapa helhetsupplevelser kring mat på jobbet – från restaurangmiljön och njutningen till hållbarheten och hälsan.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02