Annons
Annons

Hovmästare

Skepparholmen Nacka

Mat med kärlek och omtanke! Vi lagar god och hälsosam mat från grunden och strävar efter att använda ekologiska och närproducerade råvaror så långt det är möjligt. Varmt välkommen till vår restaurang- & festvåning med panoramavy över Saltsjön! Vi söker nu en erfaren, engagerad och passionerad Hovmästare, som ska utveckla och ansvara för att skapa och ge våra gäster en fantastisk måltidsupplevelse i våra matsalar. Vill du vara med på vår resa framåt?

Tillsammans och under ledning av vår Restaurangchef, kommer du som vår Hovmästare ansvara för driften i restaurangen med sedvanliga uppgifter, så som exempelvis sätta viner till våra vinlistor och lagerhållning, inventeringar, uppföljning nyckeltal, egenkontroll och beställningar. Du är behjälplig vid rekrytering, bemanning och schemaläggning utifrån verksamhetens behov tillsammans med vår Restaurangchef som du också rapporterar till.
Vem vi söker Vi? Vi söker dig som har relevant och ett par års erfarenhet av liknande tjänst. Vi vill att du har ett stort intresse och kunskap om/för vin, kanske är du till och med sommelier. Vi söker dig som har ett brinnande intresse för att ge service och som alltid sätter gäster, kvalité och kollegor i fokus.

Du har kunskap och är van att leda personal och tar stort ansvar i restaurangen. Din roll kräver ödmjukhet, mod och stort engagemang och du har en innovativ och lösningsfokuserad inställning. Som ledare är du tydlig, närvarande och empatisk och du tycker om att inspirera och utveckla andra.

Med ditt intresse och din kompetens vill vi, att du blir en viktig del av att utveckla och driva vår restaurang och barer framåt. Arbetstiderna är varierande både dag, kvällar & helger. Tjänsten är en Tillsvidaretjänst med 100% sysselsättningsgrad och 6 månaders provanställning med start så snart som möjligt. Lön enligt överenskommelse samt friskvårdsbidrag. Vi erbjuder en fantastiskt spännande arbetsplats där ingen dag är den andra lik och där du som ansvarig får stora möjligheter att vara med och påverka och utveckla verksamheten.

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Food & Beverage manager: lisa.lind@skepparholmen.se Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista publiceringsdag för annonsen.

SKEPPARHOLMEN NACKA I Franckes väg I 132 39 Saltsjö-Boo I Org.nr: 556179-3927 I
www.skepparholmen.se I TEL: 08-747 65 00 I info@skepparholmen.se

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02