Annons
Annons

Hovmästare

Kiviks hotell

Havet och himlen är Kiviks äldsta vänner, ett citat som passar väl in på Kiviks Hotell. Här möts du av en fantastisk utsikt som får dig att undra om du kanske befinner dig i Italien, eller kanske till och med Frankrike? Vårt hotell är ett familjeägt hotell som har drivits av familjen Linde sen 2007.
Hit kommer människor som vill koppla av och känna lugnet som finns på Österlen. Det kan vara allt från hela familjen, eller ett par som firar sin årsdag eller även de som är på en affärsresa. Här får man träffa alla dess slag.

Nu letar vi efter en serviceinriktad och glad medarbetare med ansvar till vår restaurang.

I vår restaurang vill vi uppnå en familjär atmosfär, men också att varje gäst ska uppleva att du som tar hand om dem har mycket kunskap i bakfickan om allt från vin till mat. Vi hjälper dig ta an denna nya utmaning.

I denna roll kommer du vara en av de som ansvarar för restaurangen, allt från inköp till själva helhetsupplevelsen, du kommer också vara en av dem våra gäster träffar mest här på hotellet. Därför ser vi att du har ett varmt bemötande och att du har lätt för att se de där små detaljerna som gör att varje gäst känner sig sedd och hörd. Intresse för mat och vin är en självklarhet, vi vill skapa det där lilla extra när det bästa av två världar möts.

Vi ser gärna att du har minst 5 års erfarenhet inom service. Du är van vid att ta bord och hantera en kassa. Eftersom jobbet utgår mest på att kommunicera med gäster ser vi att du har perfekta kunskaper i både svenska och engelska. Ytterligare ett språk är meriterande.

Du som person behöver vara social, glad och inte rädd för att visa framfötterna. Lösningsorienterad och van vid att jobba i ett högt tempo är något som kommer gynna dig inför denna roll. Du behöver också vara en lagspelare och vara samarbetsvillig.

Du kommer ha viss personalansvar och inköpsansvar, du rapporterar till Driftchefen som du kommer jobba nära med.

Tjänsten är på 100%. En vanlig arbetsvecka är från Tisdag-Lördag

Har du funderingar om kollektivtrafik så har vi busshållplatsen precis vid hotellet.

För att ansöka skickar du ett mejl till restaurang@kivikshotell.se

Vi vill se både CV och personligt brev.

Extra personal till helger i kök, restaurang och spa

Vi söker kompetenta, engagerade och positiva medarbetare. Du gillar ordning och reda, är flexibel, kan arbeta både ensam och i grupp. Du är dessutom stresstålig, lyhörd, ansvarstagande och ödmjuk. Om du inte bor i närheten, krävs bil, då den lokala kommunikationen inte fungerar tidiga morgnar och sena kvällar.

Kiviks Hotell är vackert beläget på en höjd ovanför gamla Kivik med milsvid utsikt över havet.
Den ursprungliga hotellbyggnaden är över 100 år gammal. Hotellet har 32 rum, varav 4 sviter, Spa, restaurang, 3 konferenslokaler och en italiensk nyrenässans trädgård. Det är vår strävan att alla ska trivas och få uppleva lugn, harmoni och avskildhet. Kiviks Hotell erbjuder paket för både den romantiske och den äventyrslystne. På Österlen finns mängder att se och uppleva! Vi välkomnar även större sällskap för konferens, möten, fest och bröllop.

Vill du vara en i vårt team och skapa upplevelser för våra gäster?
Välkommen med din ansökan! Meddela vilken avdelning din ansökan avser.

Maila Cv till Restaurang@kivikshotell.se

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02