Annons
Annons

Hovmästare

The Winery Hotel

I Terreno Kitchen står vinet i fokus. Här lagas maten med vinets karaktär i åtanke och gästerna får en upplevelse där samspelet mellan smakerna i vin och mat når toppklass.

HOVMÄSTARE I TERRENO KITCHEN

Vi arrangerar dagligen guidade turer i vårt vineri, vinprovningar, stora middagar, bröllop, konferenser, mingel och event. Detta sker samtidigt som vi levererar klockren service i matsalen och du som hovmästare är ledare för Terreno Kitchen. Du är spindeln i nätet och din roll är att se till att allt fungerar. Det kommer krävas att du är van vid att organisera och fatta snabba beslut, ta initiativ och inte vara rädd att hugga i där det behövs. Vi är många som jobbar tillsammans med flera olika avdelningar så det är viktigt att du är van vid att samtidigt som du är rak och tydlig som ledare.

Tjänsten är på heltid och innefattar både dags-, kvälls- och helgarbete.

Tillträde och lön enligt överenskommelse.

VEM ÄR DU?

  • Du har ett brinnande intresse för mat och vin
  • Du är tydlig i ditt ledarskap och din kommunikation
  • Du är lösningsorienterad och tycker om utmaningar
  • Du är resultatinriktad
  • Du levererar alltid bästa tänkbara service

VARFÖR SKA DU VÄLJA ATT JOBBA PÅ THE WINERY HOTEL?

På The Winery Hotel är vi alla vingårdsarbetare oavsett arbetsuppgifter. Att vara en del av Winery-familjen innebär en hel del fördelar:

Här får du chansen att utveckla din kunskap om vin och service tack vare kontinuerliga utbildningar och coachning av teamet.

I september varje år kommer druvor från vår vingård i Toscana. Vi är alla med och sorterar, rensar och lär oss om hur ett vin blir till. Det är årets höjdpunkt på vingården.

Vi har även en vingård i Toscana, Terreno, som vi jobbar väldigt nära. Det tar sig uttryck i besök, utbyten och utbildningar.

HUR DU SÖKER TJÄNSTEN

Skriftliga ansökningar med CV skickas till: julia.levin@thewineryhotel.se senast den 15 september 2022.

Intervjuer sker löpande så vänta inte för länge. Om vi hittar rätt person så kan anställningen påbörjas innan ansökningstidens slut.

Välkommen med din ansökan!

OM THE WINERY HOTEL

Med egen vinproduktion på hotellet erbjuds här ett unikt sätt att bo, njuta och mötas med vinet i fokus. En arbetsplats där samspelet mellan mat och vin står i fokus i en miljö där designen är genomtänkt in i minsta detalj. Hotellet har, utöver hotellrum, två restauranger, flertalet konferenslokaler, vinbar och en takterass med pool och bar.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02