Annons
Annons

Hovmästare

Liseberg Grand Curiosa Hotel

Stig in genom dörrarna till ett magiskt hotell som väcker nyfikenhet och äventyrslust med kuriositeter, knasigheter och märkvärdigheter i varje hörn!

Ett hotell som längtar efter att få skapa ännu mer magi tillsammans med just dig. Ett hotell som ser service som ett sant trolleritrick. Ett hotell som söker sådana människor som du. Du som älskar att skapa magiska upplevelser för våra gäster – och dina arbetskompisar. Det här är ditt hotell, din arbetsplats.

Just nu har vi fullt fokus på att förbereda för öppning av vårt underbara hotell! Nu söker vi dig som med helhetsblick och känsla för service, ordning & reda kan vara närvarande och synlig – är du den vi söker?

Arbetsuppgifter
Hovmästarens främsta uppgift är att vara synlig i verksamheten och säkerställa en hög kvalitets- och servicenivå gentemot gäst. Du fungerar som Service Managers operativa stöd, där du motiverar, inspirerar och stöttar dina kollegor genom hög närvaro där ni tillsammans skapar upplevelser värda att minnas. Du säkerställer att verksamheten följer de regler och rutiner som finns gällande servering av alkohol och livsmedelssäkerhet. Dessutom medverkar du i uppdatering av arbetsmanualer, utbildningsmaterial samt är delaktig i introduktioner och arbetsplatsutbildningar.

Vem är du?
Som hovmästare är det viktigt att du är lösningsorienterad och har öga för detaljer och kvalité och med god förmåga att prioritera och hantera flera ärenden samtidigt. Du har en kommunikativ förmåga både gentemot kollegor och gäst, och verkar för ett gott samarbetsklimat mellan kollegor både i matsal och kök. Du gillar högt tempo och drivs av snabba utmaningar som kräver omprioritering och flexibilitet. Som hovmästare bidrar du till en god ekonomi och ser utvecklingspotential inom ditt verksamhetsområde.

För att trivas hos oss brukar personliga egenskaper som att vara prestigelös, positiv och ärligt intresserad av människor vara till god hjälp. Samarbetsförmåga, effektivitet och kreativitet är andra faktorer som brukar leda till framgång i vår företagskultur. Om du känner arbetsglädje och stolthet efter en intensiv och varierande arbetsdag – ja då tror vi att du kommer älska att jobba som hovmästare på Liseberg Grand Curiosa Hotel!

Var vill du arbeta?
På Liseberg Grand Curiosa Hotel kommer vi ha ett varierat och spännande utbud i matväg, och våra restauranger ska erbjuda något för alla behov och smaker. Var kommer just du att trivas och passa bäst som Hovmästare? Några rader om våra olika restauranger:

Saluhallen
Här erbjuds magiska bufféer, med möjlighet att ta emot över 500 gäster, där både stora och små gäster hittar sina favoriter. Dessutom ansvarar köksteamet för matutbudet i baren Compagniet samt Café Agnes. Sist men inte minst ser Saluhallsköket till att även våra konferens- och eventgäster blir mätta och belåtna.

Breakfast
Innan dagen startar på riktigt ska hotellets gäster laddas med vår energifyllda och glädjeskapande frukostbuffé. Frukosten serveras i vår fina Saluhall, där vi kommer kunna ta emot upp mot två tusen gäster under högsäsong. Tillsammans med kökskollegorna kommer du även att arbeta i personalrestaurangen Herr Dalers Kitchen, där hungriga kollegor behöver fylla på med energi genom en god måltid.

Restaurang Mei Rose
Detta är vår asien-inspirerade restaurang med öppet kök. Här fokuserar du på modern asiatisk mat och street food där du tillsammans med ditt team skapar fantastiska smakupplevelser. Restaurangen finns på hotellets top floor. Här finns även vårt grillkök, beläget på terrassen – där gästerna njuter som bäst av den svenska sommaren och utsikten över Lisebergsparken.
När du fyller i din ansökan, ange gärna var du helst önskar att arbeta som hovmästare – du kan självklart söka till samtliga restauranger om du känner intresse och har bred erfarenhet!

Kvalifikationer
Som hovmästare på Grand Curiosa Hotel söker vi dig som har erfarenhet från arbetsledande position i liknande bransch. Kunskap om livsmedelshantering (HACCP) samt erfarenhet av att servera alkohol på ett ansvarsfullt sätt är meriterande. Likväl som ett stort intresse för och en god kännedom kring mat och dryck. Många av dina kollegor är ganska nya i branschen, varför du behöver gilla att lära upp, coacha och stödja dem.

Du visar på ett gott omdöme i ditt beslutsfattande och är en förebild för dina kollegor. Som formell utbildningsnivå har du lägst gymnasiekompetens, har du andra relevanta kurser eller utbildningar är det ett plus.

Villkor
Tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid med tillsättning enligt överenskommelse, preliminärt behöver vi dig från februari – april månad. Arbetstiden påverkas av verksamhetens behov vilket betyder att du kommer arbeta både dagtid, kvällar och helger. Tjänsterna ligger under Unionens avtalsområde.

Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter då vi strävar mot en bred representation i organisationen.

Du är varmt välkommen att höra av dig om du har frågor om tjänsten till Lisebergs rekrytering på: jobb.grandcuriosa@liseberg.se

Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vi tar därför tacksamt emot din ansökan så snart som möjligt, senast den 31 december. Varmt välkommen att söka!

Läs gärna mer om vår spännande utökning av Liseberg här

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02