Annons
Annons

Hovmästare

ERTH HÖTORGSHALLEN

Vi söker nu dig som vill vara med och bygga vidare på ett relativt nytt koncept i Hötorgshallen. Vi startade vår första enhet i mars 2022 och har därefter expanderat i Hötorgshallen där vi nu är den största hyresgästen. Vårt koncept är att vara en blandning av fine dining, exklusiv deli- och köttbutik samt take-away där vårt rotisseri är hjärtat i verksamheten.

Om arbetet
Med ett stort engagemang och mat- och dryckintresse ska Hovmästaren ansvara för att våra kunder och gäster får en mycket god helhetsupplevelse vid sitt besök. Vidare ska Hovmästaren ta ett övergripande ansvar för de bords- och kundförfrågningar som kommer in. Detta innebär också att ha ansvar för de olika plattformar som vi verkar på samt se till att beställningar med mera flyter på. I saluplatsen och deli-disken säljer vi kött och delikatesser från hållbara producenter samt våra egentillverkade produkter såsom paté en croûte, Beef Wellington med mera. Vidare erbjuder vi take-away samt en ambitiös restaurangmeny i vår matsalsdel där vi har möjligheter att husera 42 gäster.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är följande:
• Vara ansvarig för matsalen och att gästerna får en förstklassig upplevelse under sitt besök.
• Se till att det öppna köket verkar i bra samklang med restaurangen dvs att tillgodose att kommunikationen flyter på och att erforderliga resurser finns.
• Vara ansvarig för vin- och dryckesmenyn och tillse att restaurangen förutom sin vanliga dryckesmeny ibland kan presentera spännande, unika och prisvärda dryckesalternativ för gästerna.
• Vid behov tillaga enklare maträtter i det öppna restaurangköket samt också vara behjälplig med försäljning över deli-disken.
• Vara ansvarig över inkommande bokningar och förfrågningar från våra kunder och gäster samt se till att övriga plattformar är uppdaterade med vårt aktuella sortiment.

Om dig
Vi söker dig som har följande kvalifikationer.
• Hotell- och restaurangskola eller liknande utbildning.
• Minst 3 års erfarenhet att jobba i en restaurang. Gärna som Hovmästare eller liknande ansvar.
• Dokumenterad försäljningserfarenhet i restaurang eller liknande miljö.
• Har en vana att jobba med och uppdatera digitala plattformar och bokningssystem, ex vis BokaBord, AMOI, Foodora, Ubereats, Mailchimp med mera
• Som person är du engagerad, kreativ och resultatinriktad. Viktigt att du tycker om att interagera med människor och är en lagspelare. I detta jobb så är det ibland många moment som ska hanteras så en förmåga att hantera flera saker samtidigt är en fördel.

Villkor och förmåner
Vi erbjuder följande:
• Kollektivavtal: Visita
• Försäkring: Fora
• Heltidstjänst, tillsvidare med 6 månaders provanställning
• Friskvårdsbidrag
• Möjlighet till intern utbildning.

Om oss
ERTH är ett nytt koncept som nu etableras i Sverige med fokus på att verka i Saluhallar och Food Courts. ERTH står för Environment, Responsibility, Taste och Happiness, dvs hållbar mat för den medvetne konnässören producerat av engagerade bönder. Kort och gott, hållbar njutning!

Vi vill kombinera matkvalitet, djuromsorg och hållbarhet som vi erbjuder i en hantverksmässig miljö till matintresserade gäster och kunder.

www.erth.se, Instagram: @erth.se, TikTok: erth.se

Ansök nu

Välkommen att skicka in din ansökan redan idag. Urval och intervjuer sker löpande. Tillträde enligt överenskommelse. Ansökan skickas till: marcus@erth.se, ange Hovmästare i ämnesraden.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02