Annons
Annons

Hovmästare/Arbetsledare till Bar

Liseberg Grand Curiosa Hotel

Stig in genom dörrarna till ett magiskt hotell som väcker nyfikenhet och äventyrslust med kuriositeter, knasigheter och märkvärdigheter i varje hörn!

Ett hotell som längtar efter att få skapa ännu mer magi tillsammans med just dig. Ett hotell som ser service som ett sant trolleritrick. Ett hotell som söker sådana människor som du. Du som älskar att skapa magiska upplevelser för våra gäster – och dina arbetskompisar. Det här är ditt hotell, din arbetsplats.

Nu söker vi dig som med helhetsblick och känsla för service, ordning & reda vill vara arbetsledare för hotellets barer – är du den vi söker?

Arbetsuppgifter
Hovmästarens/arbetsledarens främsta uppgift är att vara synlig i verksamheten och säkerställa en hög kvalitets- och servicenivå gentemot gäst. Du fungerar som Bar Managers operativa stöd, där du motiverar, inspirerar och stöttar dina kollegor genom hög närvaro. Du säkerställer att verksamheten följer de regler och rutiner som finns gällande servering av alkohol och livsmedelssäkerhet. Dessutom medverkar du i uppdatering av arbetsmanualer, utbildningsmaterial samt är delaktig i introduktioner och arbetsplatsutbildningar.

Vem är du?
I denna tjänst är det viktigt att du är lösningsorienterad och har öga för detaljer och kvalité, utöver att du har förmåga att prioritera och hantera flera uppgifter samtidigt. Du är kommunikativ både gentemot kollegor och gäst, och verkar för ett gott samarbetsklimat mellan kollegor på hela hotellet. Du gillar högt tempo och drivs av snabba utmaningar som kräver omprioritering och flexibilitet. Du bidrar till en god ekonomi och ser utvecklingspotential inom ditt verksamhetsområde.
För att trivas hos oss brukar personliga egenskaper som att vara prestigelös, positiv och ärligt intresserad av människor vara till god hjälp. Samarbetsförmåga, effektivitet och kreativitet är andra faktorer som brukar leda till framgång i vår företagskultur. Om du känner arbetsglädje och stolthet efter en intensiv och varierande arbetsdag – ja då tror vi att du kommer älska att jobba på Liseberg Grand Curiosa Hotel!

Våra barer på Lisebergs Grand Curiosa Hotel
På Liseberg Grand Curiosa Hotel kommer vi ha ett varierat och spännande utbud inom mat och dryck, och våra restauranger och barer erbjuder något för alla behov och smaker. Barerna har olik inriktning; här finns både en fantastisk takbar och takterass, hotellobbyns familjebar Café Agnes och inte att förglömma hotellets egen lönnbar Compagniet.

Kvalifikationer
Som hovmästare/arbetsledare på Grand Curiosa Hotel söker vi dig som har erfarenhet från arbetsledande position i liknande bransch. Kunskap om livsmedelshantering (HACCP) samt erfarenhet av att servera alkohol på ett ansvarsfullt sätt är meriterande. Likväl som ett stort intresse för och en god kännedom kring mat och dryck. Många av dina kollegor är ganska nya i branschen, varför du behöver gilla att lära upp, coacha och stödja dem.

Du visar på ett gott omdöme i ditt beslutsfattande och är en förebild för dina kollegor. Som formell utbildningsnivå har du lägst gymnasiekompetens, har du andra relevanta kurser eller utbildningar är det ett plus.

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillsättning enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt. Arbetstiden påverkas av verksamhetens behov vilket betyder att du kommer arbeta både dagtid, kvällar och helger. Tjänsten ligger under Unionens avtalsområde.

Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter då vi strävar mot en bred representation i organisationen.

Du är varmt välkommen att höra av dig om du har frågor om tjänsten till Lisebergs rekrytering på: jobb.grandcuriosa@liseberg.se eller till F & B Manager Jason Alderton på 070-444 19 46.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vi tar därför tacksamt emot din ansökan så snart som möjligt, senast den 10 maj 2023. Varmt välkommen att söka!

Läs gärna mer om vår spännande utökning av Liseberg här: Liseberg Grand Curiosa Hotel

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02