Annons
Annons

Hovmästare/-mästarinna

Hotel Svea

Hovmästare/-mästarinna som älskar gäster!
Vill du uppleva en unik arbetsplats på Österlen, oavsett om du bor här idag eller inte?

Privatägda Hotel Svea med anor från 1840-talet är Österlens största hotell med 60 rum. Med tanke på det arvet har vi mycket att leva upp till från våra gäster och besökare och vi har en uttalad ambition att vara världens bästa Åretrunt hotell på Österlen, som i sig är helt unikt i världen.

Piraten, vår anrika Restaurant och matsal, med enastående utsikt över havet är givetvis en hörnpelare i vår verksamhet och finns i hotellet. Den inrymmer även en bardel.
Piraten serverar hotellets gäster med frukost och har sedan öppet hela dagen inklusive lunch och middag. Piraten gästar enstaka personer, konferensgrupper och högtidliga tillfällen som bröllop, födelsedagar, begravningar etc. Förutom huvudmatsalen inomhus har vi även en balkong liknande serveringsyta mot havet och på sommaren en stor trädgård, som en oas mellan fastigheterna.

För att säkerställa kvalité behöver vi nu anställa en Hovmästare.
Du skall vara en fena på att organisera upp olika typer av beställningar allt som har med alla bokningar att göra, och planera arbetskollegornas sysslor och stationer. Du är också ansvarig för att gruppen följer satta rutiner och manualer. Du är även ansvarig för att vara ett föredöme och vara den som ”utbildar” de medarbetare som behöver utvecklas arbetstekniskt samt alla system och maskiner som finns kring kassa etc. Det är en klar fördel om du är kunnig inom vin/sprit /dryck.
Du rapporterar till och samarbetar nära med din överordnade, FB manager och har för övrigt tre kontaktytor, kök, reception, disk.

Egenskaper
Nödvändiga egenskaper är att du är stresstålig och strukturerad. Fokus för din arbetstid kommer ligga på middagspass och helger men större sällskap besöker oss alla tider under hotellets öppettider. Den nödvändigaste är att du känner att du vill vara med och ta Hotel Svea med in i 2020-talet med våra värderingar om familjär och lösningsfokuserad framtoning. Personalstyrkan varierar beroende på säsong men du erbjuds årsanställning med fast månadslön.

Villkor diskuteras individuellt och intervjuer sker löpande med avsikt att hitta rätt person omgående.

Ansökan
Maila din ansökan och CV till patrik@hotelsvea.se
Kontaktuppgifter; www.hotellsvea.se
Strandvägen 3, 271 31 Simrishamn
Vid frågor kontakta Patrik Zackrisson 072-155 53 93

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02