Annons

Hovmästare till Kitchen and Table Norrmalm

Clarion Hotel Sign

Clarion Hotel Sign är med sina 558 rum, Stockholms största hotell. Här finns restaurang, Selma City Spa, mötesrum och en bankettsal som tar upp till 700 personer. Hotellet har varit öppet i snart 10 år och utvecklas ständigt! Sign har senaste året fått ett ordentligt ansiktslyft där bl.a. reception, lobby, konferensvåning och hotellets restaurang byggts om. Hotellets spa, Selma City Spa, är ett pulserande cityspa med bl.a. en fantastisk takpool med utsikt ut över Kungsholmen. I slutet av augusti 2017 slog vi upp dörrarna till vår nya restaurang Kitchen & Table Norrmalm.

Kitchen & Table Norrmalm, signerad stjärnkocken och entreprenören Marcus Samuelsson, söker nu sin nya hovmästare  Är du den vi söker?

Vi söker en erfaren Hovmästare för vår restaurang Kitchen & Table

Har du koll på läget? Då är det här jobbet något för dig. Du älskar att ha många olika saker på gång samtidigt, du har snabba fötter och är lösningsorienterad.

Vi söker dig som har ENERGI, MOD OCH BEGEISTRING och som vill leva efter vår värdegrund som handlar om att öka livskvaliteten för våra gäster och personal.

KORT OM JOBBET

  • Hovmästare på Kitchen & Table rapporterar direkt till Restaurangchefen.
  • I din roll kommer du huvudsakligen ansvara för den dagliga driften på avdelningen i samråd med Restaurangchef, vilket innefattar kvällar och helger
  • Ansvarig för driften i restaurangchefens frånvaro
  • Ansvar för schemaläggning, upplärning och utbildning av personal.
  • I rollen ingår ansvar för såväl beställning samt inventering och att tillsammans med Restaurangchefen säkerställa att den månatlig inventering genomförs i tid och rapporteras till ekonomiavdelningen.
  • Du driver merförsäljning på din avdelning.
  • Du verkligen älskar att ta hand om våra gäster och kollegor!
  • Vill utvecklas och ständigt gå framåt!

Låter det som något för dig?

TALANGEN

Du har minst 3 års branschkunskap och med fördel erfarenhet från liknande tjänst. Du har goda ledaregenskaper. Du uttrycker dig väl i både svenska och engelska; både i tal och skrift.

VI ERBJUDER

Som Hovmästare på Clarion Hotel Sign har du stora möjligheter att påverka hotellets framtida utveckling och vi sätter stort värde på kreativitet och nytänkande.

Du får goda utvecklingsmöjligheter i Nordens mest spännande och expansiva hotellkoncern, Nordic Choice Hotels med hotell på 100 destinationer och 13.000 anställda. På Clarion Hotel Sign får du arbeta med passionerade kollegor som kommer utmana dig att nå nya höjder!

Läs mer om oss här: Clarion Hotel Sign

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enl ö.k

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02