Annons
Annons

HR-Manager med högt WFO-fokus

Clarion Hotell Sign

Då vår nuvarande HR-Manager går vidare till nya utmaningar, söker Clarion Hotel Sign med sina 558 hotellrum mitt i Stockholms City en ersättare. På hotellet finns omtalade Selma City Spa, Kitchen & Table är restaurangen och i lobbyn ligger vår fina bar. Lägg dessutom till moderna konferenslokaler och en gigantisk bankettsal så har våra gäster allt de behöver och lite till mitt i stan.

Vem är du?
Din personlighet präglas av att ständigt vilja vinna, utveckla dig själv och vår organisation. Du är en lagspelare, som vinner tillsammans med dina kollegor. Du brinner för våra gäster och medarbetare och har ett naturligt intresse för våra We Care frågor. I vårt team så utmanar vi varandra för att nå nya nivåer och vårt mindset Ever changing ligger högt på vår agenda.

Vi ser gärna att du har jobbat inom hotell i ledande position tidigare, och meriterande är om du har gjort det med praktisk erfarenhet av HR frågor. Meriterande om du har relevant eftergymnasial utbildning.

Vad ingår i arbetsuppgifterna?
• Rekrytering av rätt personer till rätt plats. Både genom att stötta avdelningschefer i deras löpande rekrytering, men även att planera och genomföra rekryteringsevent inför tex sommarbemanning.
• Tillsammans med marknadsavdelningen på hotellet arbeta med Employeer Branding för att stärka vår attraktionskraft som arbetsgivare.
• Kontaktperson för skolor och praktikanter. Aktivt arbeta nära yrkesskolorna för att minska kompetensbristen på hotellet långsiktigt.
• Utbildningsansvarig för all personal. Sammankallande i löpande utbildningar.
• Huvudansvarig för vår supervisorutbildning.
• Kontaktperson för företagshälsovård och stöttar avdelningschefer i rehabiliteringsärenden och processer.
• Löpande stötta avdelningschef och ledningsgrupp i arbetet med effektiv bemanning av personal efter försäljning. (WFO)
• Förbereda och genomföra arbetsrättsliga förhandlingar med våra aktuella fackförbund. För närvarande HRF och Unionen.
• Ansvarig för hotellets Systematiska Arbetsmiljö och sammankallande i skyddskommitén.
• Kontaktperson till vår centrala löneavdelning.
• We Care-ansvarig på hotellet, ansvarig för ISO14001-certifieringen.
• Ingå i hotellets ledningsgrupp och rapportera direkt till VD.
• Tjänstgöring som Duty Manager samt jourtjänst i hotellets krisgrupp ingår i befattningen.

Jag som rekryterar är Hotelldirektör på Clarion Sign och heter David Viklund. Jag har lång erfarenhet av Servicebranschen, framförallt inom F&B. På Clarion Sign jobbar vi som ett lag, och jag tror att med en bra teamkänsla så kommer man långt.

Tempot är högt och det kräver att vi jobbar tillsammans och bidrar med våra styrkor för att nå våra gemensamma mål. Sista ansökningsdag är 31/8-2022. Tjänsten kan komma att tillsättas innan.

För frågor kontakta Hotelldirektör David Viklund david.viklund@choice.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02