Annons
Annons

HR Manager

HMSHost, Arlanda Flygplats

Nu söker vi en HR Manager redo att vara med och bygga upp teamet runt den nya matscenen på Stockholm – Arlanda Flygplats.

Vill du driva HR-arbetet i ett växande företag inom restaurangbranschen? Söker du en bred roll där du får arbeta både strategiskt och operativt? Bli en del av vårt team och följ med på den spännande resan.

Om arbetsgivaren

HMSHost är ett världsomspännande Food & Beverage (F&B) -företag med enheter på mer än 140 flygplatser världen över. I Sverige driver vi restauranger och caféer på Skavsta- och Stockholm Arlanda Airport där vi erbjuder både egna koncept och välkända varumärken utifrån mottot “feeling good on the move”. Idag har vi ca 100 medarbetare sett till båda flygplatserna, en siffra som kommer att öka markant under 2023 då vi kommer att expandera på Arlanda.

Du ska vara en del av båda flygplatserna och förväntas fördela din tid mellan dem, tjänsten som HR Manager är dock baserad på Arlanda flygplats.

Om rollen
I rollen som HR Manager kommer du att arbeta brett då rollen till sin karaktär är både strategisk och operativ. Målsättning för rollen är att skapa förutsättningar för att HMSHost ska vara en attraktiv arbetsgivare, som kan attrahera och behålla, engagerade medarbetare.

Du har ansvar över företagets övergripande HR-frågor samt vidareutveckling och förädling av HR-processer i samverkan med huvudkontorets HR-avdelningen i Amsterdam. Ytterligare har du huvudansvar för arbetsmiljöarbete, förhandling och samverkan med de fackliga organisationerna, bevakning av förändringar i lagar och avtal inom HR-området samt ledarskapsutveckling, kompetensförsörjning, kultur och värderingsarbete. Utöver det förväntas du, tillsammans med våra chefer, leda rekryteringsarbetet samt ge dem stöd i HR-frågor.

I rollen som HR Manager ansvarar du över HR-avdelningen som består av två personer, en HR Coordinator och en Administrativ Assistant.

Som HR Manager kommer du arbeta nära vår General Manager och du blir ett viktigt stöd, med fokus på HR-frågor, i arbetet med att driva och utveckla företaget. Du rapporterar direkt till General Manager Sweden.

Om din profil
Vi söker dig som känner sig trygg i ledarrollen, brinner för HR hantverket och med erfarenhet av fackliga förhandlingar, rehabilitering, arbetsmiljö och rekrytering. Rollen kräver att du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska. Utbildningsmässigt har du relevant akademisk examen inom området eller samlat på dig likvärdig arbetslivserfarenhet relaterad till HR och administration under några år.

Som person är du självständig, kommunikativ, har lätt för att bygga förtroendefulla relationer och trivs både i förhandlingsrollen och i den stöttande rollen ute på i verksamheten. Du är organiserad, har lätt för att samarbeta och ser frågor i ett helhetsperspektiv.

Övrigt
HMSHost Sweden AB är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF & Unionen. Vi erbjuder friskvårdsbidrag.

Flygplatsen är en säkerhetsklassad arbetsplats vilket kräver en godkänd säkerhetsprövning inklusive registerkontroll, vilket betyder att du behöver kunna uppvisa dokument som styrker din sysselsättning de senaste fem åren. Det får inte heller förekomma luckor i din sysselsättning på mer än 28 dagar, om de inte kan styrkas. Säkerställ gärna att dina senaste fem år kan styrkas i form av betyg och intyg och förbered dig innan en eventuell intervju. Du kan läsa mer hos säkerhetspolisen.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstiderna kan komma att påverkas av verksamhetensöppettider och behov.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du veta mer, kontakta gärna General Manager Angela Larsson genom Management Assistant therese.lejon@hmshost.net

Intervjuer kommer att ske löpande så sök gärna redan idag!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02