Annons
Annons

Husfru

Grand Hotel Saltsjöbaden

Ser du att bladet i krukväxten du går förbi är visset och att kudden i soffan behöver puffas? Älskar du när det är rent och fint och när gästerna trivs? När du själv bor på hotell, drar du fingret över listen på badrumsspegeln av vana? Är du en fena på schemaläggning, rutiner, effektivitet och gillar att ha ordning och reda? Då vill vi prata med dig!

Vi söker en Housekeeping Manager som kan leda vårt fantastiska gäng och driva arbetet på avdelningen framåt.

Vi har ny ledning, nya visioner och vi växer fort, därför behöver vi påfyllning till vårt glada gäng. Arbetet är förlagt dagtid, helger förekommer. Vi har 135 rum, 10 konferenslokaler och flera restauranger och barer. Hotellet ligger vackert vid havet och vi har hög beläggning av privatgäster på sommaren och helgerna, och av konferensgäster övriga perioder.

Vi erbjuder en fantastisk miljö att arbeta i, glada kollegor, god mat och självklart har vi kollektivavtal. Det är lätt att pendla till oss, Saltsjöbanan stannar precis utanför hotellet.

Välkommen med din ansökan till maria.lundh@grandsaltsjobaden.se

Ange att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02