Annons
Annons

Hyresgäst för restaurangverksamhet

Umeå Universitet

Umeå Universitet avser att hitta en ny hyresgäst för att bedriva restaurangverksamhet på konstnärligt campus vid Umeälvens kant. Lokalen är idag ca 253 kvm stor och rymmer ca 150 sittplatser, Umeå universitet är även öppna för en hyresgästanpassning utifrån restauratörens önskemål gällande lokaler, möblemang och inredning. I området huserar flertalet verksamheter så som Bildmuseet, Curiosum, Iksu Plus samt flertalet kontorslokaler som till exempel, Vägverket, Trafikverket, Linkt arkitekter med flera, som gör läget attraktivt.Förutom verksamheterna finns även ett cykel- och promenadstråk, bussförbindelser samt parkeringsplatser vilket gör att besökare enkelt kan ta sig till platsen. Lokalen har entré via Bildmuseet samt från Strandpromenaden där även en uteservering i söderläge finns.

Platsens kundkrets består idag av studenter, universitetsanställda, kulturintresserade museum besökare samt barnfamiljer som besöker Curiosum. Men det finns stor potential för även fler att uppskatta denna nod i östra staden. Öst på stan är ett område som är i förändring. Projekt Östra station pågår i skrivande stund vilket bidrar till 80 st bostäder, servicebutiker, parkeringsplatser Östra station, kontorslokaler samt utveckling av Hamrinsberget.

Projekt Norra Ön kommer även starta inom de närmsta åren vilket bidrar till två cykel- & gångbroar över till Ön med fäste från Öst på stan. 2800 bostäder planeras även att byggas på detta område.

Utöver projekten på Östra station och Norra ön så har 11 andra bygglovsprojekt och ombyggnationer i området startats där bostäder, hyresrätter och kontor står i fokus.

Hyresvärden för lokalen är Umeå universitet, det är denna som kommer teckna ett avtal med restauratören. För att vara aktuell för detta hyreskontrakt måste vissa delar uppfyllas, krav från hyresvärden samt uppvisandet av ambitionsnivå.

Genomförandebeskrivning
Vid intresseanmälan ska hyresgästen skickar in en utförandebeskrivning enligt nedan angiven struktur: (MAX 5 A4 sidor.)

1. Innehåll
Beskriv kortfattat varför ni vill driva bedriva verksamhet på denna plats, er affärsplan och hur ni tänker genomföra driften av verksamheten utifrån avtalsvillkoren.

Inkluderat: Affärsplan, organisationsplan, nyckelpositioner samt dess huvudkompetenser och hur de bidrar till tilltänkt koncept.

2. Koncept
Hyresgästen ska skriva en kortfattad konceptbeskrivning för uppdraget som beskriver vad konceptet ska innehålla.

Inkluderat: Konceptet, dess identitet och position på marknaden, exponering för att nå denna position, konceptets vision och värdegrund, servicefilosofi (nivå och tema för värdskapet), meny och utbud (leverantörer), mat och dryckesfilosofi, hållbarhetspolicy (inkl. eventuella certifieringar, mallar), prisbild, öppethållande i förhållande till ett årshjul.

Platsförädling
Anbudsgivaren ska beskriva sina idéer till ytterligare försäljningsmöjligheter, evenemang som kan stärka verksamheten och platsens attraktionskraft.

Inkluderat: Beskrivning av möjliga samarbeten med hyresvärdens befintliga hyresgäster, mat och dryckesleverantörer ochandra kreativa uppslag som kan bidra till att nå platsens målsättning (se vision för arkitekthögskolan).

Åtkomst till lokalen är från och med 1 januari 2023.

För mer information, besök objektvision.se

För intresseanmälning maila konstnarligtcampus@menplace.nu och märk mailet med ”Umeå Laxen 45”.

Sista dag för anmälan är 15 september 2022.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02