Annons

In-house Sales Agent

Welcomegruppen

Welcomegruppen söker en In-House Sales agent!
– Vill du vara med på en expansiv resa och ta oss till nya höjder?

Vi vill ha Dig som trivs med att göra affärer och som gillar försäljning! Du kommer att vara en viktig del i vårt försäljningsteam och den spännande utveckling som vi genomgår. I rollen som In-House Sales Agent svarar du på förfrågningar både per mail och telefon, skickar offerter, följer upp leads, säkerställer att detaljplaneringen för mötet blir bra och har god kontakt med våra olika avdelningar internt. Du är även med och sköter fakturering, ser till att information på offerter och hemsidor är korrekt och uppdaterad. Du är strukturerad, noggrann och en person som gillar att försöka överträffa kundens förväntningar. Du trivs i en roll med många bollar i luften och där försäljningen är nyckeln till framgång.

Din profil

Du drivs av försäljning och att göra bra affärer. Du är strukturerad, metodisk, positiv och brinner för att leverera en god service. Du trivs med att jobba i ett företag med stort engagemang och med korta beslutsvägar. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete inom försäljning och bokning. Du är en teamplayer, har ett flexibelt och prestigelöst arbetssätt med stor förståelse för att arbetsuppgifterna kan variera vid behov.

Arbetsbeskrivning i korthet
• Ta emot konferens och hotellförfrågningar per mail och telefon
• Skicka offerter
• Sköt detaljplanering och fakturering
• Följa upp leads, kundbearbetning och merförsäljning
• Ha daglig dialog med bokningsbolag och större kunder
• Vara en del av det kommersiella teamet och dess övergripande målsättningar
• Vid behov hjälpa till i reception & mottagande

Önskade kvalifikationer
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
• Goda datakunskaper och meriterade om du har erfarenhet från olika hotellbokningssystem.
• Goda kunskaper i Office-paketet

Om Welcomegruppen
Welcomegruppen består av Welcome Hotel samt Wärdshuset Lasse Maja Konferens & Fest. Welcome Hotel har genomgått en totalrenovering av produkten med bland annat en helt ny SPA-avdelning. Totalt finns 146 rum, restaurang, möteslokaler samt även 16 stycken Long Stay lägenheter under segmentet Welcome Apartments. Wärdshuset Lasse Maja Konferens & Fest är beläget endast ett stenkast från hotellet men är som hämtat ur en annan värld. Atmosfären påminner mer om Bullerbyn, där de vackra 1700-tals husen ligger tätt hopslingrade runt det vackra torget. Totalt finns här 10 större konferenslokaler med en kapacitet på ca 450 deltagare. Förutom konferens är Julbordet en stor och viktig del av verksamheten likväl som Bröllop och Festvåning.

Du skickar din ansökan till: jobb@welcomehotel.se. Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02